Ήρθε τελικά η απάντηση της Κα Αντιδημάρχου. Απάντηση στο από 22/7/2011 Δημοσίευμα που αναρτήσατε στο site σας in-Karystos.gr, σχετικά με την Ημερίδα που διοργανώσαμε...
  • Προς τον Κύριο Δημητρίου, ως Ιδιοκτήτη του site in-Karystos.gr,

    Θέμα: Απάντηση στο από 22/7/2011 Δημοσίευμα
    που αναρτήσατε στο site σας in-Karystos.gr, σχετικά με την Ημερίδα που διοργανώσαμε από κοινού με την Περιφέρεια Στ.Ελλάδας στις 20.7.2011 στο Γιοκάλειο Ίδρυμα, με θέμα «Η αιγοπροβατοτροφία μοχλός ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας.»

    Σε απάντηση του εν λόγω μη κολακευτικού, δυσφημιστικού-αν όχι και προσβλητικού- δημοσιεύματός σας, σε βάρος του προσώπου μου, έχω να σας αναφέρω τα εξής:
    Όλοι όσοι συμμετείχαν στην Ημερίδα ( Από παράγοντες & επίσημους προσκεκλημένους της Περιφέρειας, τη Γεν.Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, και τους υπόλοιπους εισηγητές της ημερίδας, το κοινό που την παρακολούθησε, αλλά και από πολίτες και φίλους της Καρύστου που είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν διαδικτυακά, υπήρξαν κολακευτικά σχόλια για τη διοργάνωση. Αντιθέτως εσείς, προβήκατε στη δημοσίευση αρνητικού σχολίου κατά του προσώπου μου ειδικώς, μέσω του οποίου διασπείρατε στο ευρύ κοινό ψευδείς και βαρύτατα δυσφημιστικές ειδήσεις, για προφανείς ιδιοτελείς λόγους..

    Η αλήθεια είναι ότι:
    -Προσπαθήσαμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς κόστος για το Δήμο μας, σε καιρούς οικονομικής κρίσης.
    Για το λόγο αυτό στα πλαίσια των χορηγιών αποδεχτήκαμε απλώς την εθελοντική και αφιλοκερδή προσφορά του Κ. Μαρίνου να παράσχει Διαδικτυακή και επαγγελματική φωτογραφική και Videoσκοπική κάλυψη της εκδήλωσής μας.
    Επίσης πρόσφερε φωτογραφικό υλικό καθώς και video από το αρχείο του, το οποίο αξιοποιήθηκε για τις ανάγκες της ημερίδας.
    Αξιολογήθηκε επίσης θετικά η προηγούμενη εμπειρία του σε κάλυψη αντίστοιχων εκθέσεων με φωτογραφικό υλικό και video που μας προσκόμισε.
    Παρόλα ταύτα δεν απαγορεύσαμε σε κανέναν άλλο επαγγελματία αντίστοιχης δραστηριότητας να καλύψει την εκδήλωση.
    Όπως γνωρίζετε και το δικό σας site εκπροσωπήθηκε σ'αυτήν, αφού παρευρέθηκε εκεί και δικός σας εκπρόσωπος εργαζόμενος που φορούσε το δικό σας διαφημιστικό μπλουζάκι (με τη διεύθυνση της ιστοσελίδας σας).



    Συνεπώς δεν στερηθήκατε την ευκαιρία διαφήμισής σας, από υπαίτια- μεροληπτική σε βάρος σας συμπεριφορά εκ μέρους του προσώπου μου.





    Ωστόσο αν πράγματι επιθυμούσατε να γίνετε χορηγός επικοινωνίας, και αφού γνωρίζατε για την εκδήλωση γιατί δεν μας το ζητήσατε αρμοδίως και εγκαίρως;

    Όσο αφορά την ανάρτηση του διαφημιστικού ρολό του κ.Μαρίνου δεν κρίθηκε αρνητικά, αφού εκ παραδρομής δεν αναγράφηκε ως χορηγός στο γενικό ρολό διαφήμισης των υπολοίπων χορηγών, κάτι το οποίο γνωρίζετε καλά αφού σας είχε ανατεθεί επαγγελματικά όπως και τα αεροπανώ, αντί αμοιβής.



    Επίσης κ.Δημητρίου αν για οποιοδήποτε λόγω αισθανθήκατε αδικημένος, θα μπορούσατε να μου τηλεφωνήσετε ή να με βρείτε στο Δήμο.
    Ο τρόπος που αποφασίσατε να εκφράσετε «το παράπονο σας» κρίνεται από εμένα προσβλητικός για την προσωπικότητα και την προσφορά μου.
    Οι ισχυρισμοί τους οποίους προβάλατε δημόσια με το επίμαχο δημοσίευμά σας ως προς την ανάρτηση του διαφημιστικού ρολό του e-karystos.gr, ιδιοκτησίας του Κ.Μαρίνου, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, είναι εντελώς ανυπόστατοι και βαρύτατα προσβλητικοί, αφού υπαινίσσονται Μεροληψία υπέρ ορισμένου Επαγγελματία.
    Οι ιδιαιτέρως βλαπτικοί ισχυρισμοί σας δεν θίγουν μόνο το πρόσωπο μου, αλλά τον θεσμικό μου ρόλο ως Αντιδημάρχου & εκλεγμένης Δημοτικής Συμβούλου.
    Επιφυλασσόμενη έτσι κάθε νομίμου δικαιώματός μου παρακαλώ όπως δημοσιεύσετε την απάντηση μου προς αποκατάσταση της αλήθειας .

    Τούρλα Γεωργία
    Αντιδήμαρχος Καρύστου