Επιτροπή Αγώνα Νότιας Καρυστίας. Κύριε Θεοφανίδη,σε χθεσινή ανάρτηση στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας σας «Ευβοϊκή Γνώμη», αναφέρετε με αυθαιρεσία...
  • ΚΑΡΥΣΤΟΣ 18-10-2011

    Κύριε Θεοφανίδη,


    Σε χθεσινή ανάρτηση στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας σας «Ευβοϊκή Γνώμη», αναφέρετε με αυθαιρεσία, που πιθανώς να κινείται και στα όρια της σκοπιμότητας, ότι η Επιτροπή Αγώνα Νότιας Καρυστίας πρόσκειται στο ΚΚΕ.

    Αν μη τι άλλο, οφείλατε πριν προβείτε σε οποιοδήποτε σχόλιο πέρα από την είδηση και η είδηση είναι ότι όλη η κοινωνία βρίσκεται σε πόλεμο – κάτι που μάλλον δεν σας καλύπτει ή δεν σας αντιπροσωπεύει- να επικοινωνήσετε με την Επιτροπή και να της δώσετε το δικαίωμα, που έτσι κι αλλιώς το έχει, να αυτοχαρακτηρισθεί.

    Σας γνωρίζουμε λοιπόν, ότι η Επιτροπή πρόσκειται στην αγωνία των ελλήνων πολιτών, για πολιτικές, αποφάσεις και μέτρα που οδηγούν σε αδιέξοδο και στην εξαθλίωση τους.

    Πρόσκειται στον μικρομεσαίο που απειλείται με λουκέτο, στο δημόσιο υπάλληλο που όψιμα οι πολιτικοί αποφάσισαν ότι αυτός «ο κακός» φταίει για όλα, στον συνταξιούχο, που αντί για «περήφανα γερατιά», βλέπει πάλι παιδιά και εγγόνια να εγκαταλείπουν τη χώρα.

    Πρόσκειται και είναι δίπλα, μαζί, στον εργαζόμενο που δεν ξέρει αν αύριο θα έχει δουλειά και με τι μισθό και στον άνεργο που γνωρίζει ότι δεν θα έχει.

    Πρόσκειται σε όλους αυτούς που βλέπουν μια ολομέτωπη επίθεση, χωρίς οίκτο, με στόχο την υγεία, την παιδεία, το εισόδημα… το ίδιο το μέλλον τους, που κάποιοι το υποθηκεύουν, ενέχυρο σε χέρια δανειστών, αγορών και μονοπωλίων.

    Αν η εφημερίδα σας πίσω από όλα αυτά βλέπει ένα πολιτικό κόμμα, τότε λυπούμαστε, αλλά ακόμα περισσότερο ανησυχούμε, για την οπτική σας, αυτή τη δύσκολη ώρα που περνάει η χώρα και η ελληνική κοινωνία.

    Περιμένουμε την αποκατάσταση, με τη δημοσίευση της παρούσας.

    ΡΟΔΟ ΣΦΥΡΙΔΗ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
    ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ