Η ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Αυτή την Ελλάδα χτίζει σήμερα η κυβέρνηση. Τελικά, η «Αυτοκρατορία του Χρήματος»
  • Σήμερα η Ελλάδα ατιμάζεται, εξανδραποδίζεται, καταδικάζεται να μείνει στο περιθώριο για δεκαετίες και δεν υπάρχουν, ούτε δέκα πατριώτες στο σύστημα και την κυβέρνηση να αντιταχθούν στη ντροπή και τον εξευτελισμό που ενσαρκώνει το πολιτικό σύστημα.
    Μπορεί η σημερινή πολιτική κατάσταση να προέκυψε ύστερα από εκλογική διαδικασία, αλλά, στην πραγματικότητα, προέκυψε ύστερα από πολλαπλή εξαπάτηση του λαού.
    Οπότε, εδώ έχουμε να κάνουμε με χούντα, χούντα απατεώνων.
    Δεν ξέρουν για την ψεύτικη και δανεική ευμάρεια, την οποία πληρώνουμε σήμερα και θα πληρώσουν πολύ περισσότερο οι επόμενες γενιές, τα παιδιά μας δηλαδή και τα εγγόνια μας.
    Δεν ξέρουν, ότι το πιο πολύτιμο αγαθό είναι να διαφεντεύεις το σπίτι σου.
    Την πατρίδα σου.
    Και αυτό δεν εξαρτάται τόσο από τα λεφτά.
    Εξαρτάται από το πόσο θέλεις να είσαι ελεύθερος ή δούλος.
    Όταν ο Υπουργός Οικονομικών δηλώνει, ότι τα πάντα πρέπει να κατατείνουν στην μείωση του χρέους και του ελλείμματος και για να γίνει αυτό, πρέπει να ξηλωθεί όλο το πουλόβερ που λέγεται Ελλάδα, τι νομίζετε ότι θα μείνει; Τι θα αφήσει πίσω του;
    Φθηνά ακίνητα για ξένα, μεγάλα γραφεία Real Estate,
    που θα πουλάνε και θα νοικιάζουν στους Έλληνες τα ίδια τους τα σπίτια, αγορασμένα κοψοχρονιά.
    Ελεύθερο πεδίο για ξένες, μεγάλες εμπορικές αλυσίδες, με μαζικά προϊόντα φτηνιάρικης ποιότητας.
    Στρατιά ανέργων και υποαπασχολούμενων για μεγάλες ξένες φίρμες, που θα φτιάχνουν εδώ φθηνότερα τα προϊόντα τους.
    Φθηνή γη για ξένες, μεγάλες εταιρείες, εκμετάλλευσης πλουτοπαραγωγικών και- προσέξτε- τουριστικών πόρων.
    Μετά το σχέδιο διαμελισμού της χώρας με τον Καλλικράτη, έρχεται η υλοποίηση του σχεδίου διαμελισμού, με νόμους για Ιθαγένεια, νόμους για μοίρασμα γης και σε αλλοδαπούς, νόμους για τον ρατσισμό και την εχθροπάθεια και τώρα οι Ελεύθερες Οικονομικές Ζώνες.
    Οι ΕΟΖ, ουσιαστικά, είναι περιοχές ενός κράτους, οι οποίες λειτουργούν με ιδιότυπο καθεστώς και στη ουσία «απελευθερώνονται» από τα ελεγκτικά όργανα αυτού του κράτους και μεταβάλλονται σε περιοχές «ειδικού καθεστώτος» σε ευρεία και όχι σε στενή κλίμακα.
    Δηλαδή, με απλά λόγια, μια πολυεθνική δημιουργεί ένα κράτος, το οποίο της ανήκει, με δικούς του νόμους, κανόνες και με ιδιωτικό στρατό των εταιρειών, μέσα στο ίδιο μας το κράτος.
    Αυτή την Ελλάδα χτίζει σήμερα η κυβέρνηση.

    Τελικά, η «Αυτοκρατορία του Χρήματος» έχει προγραμματίσει την διάλυση της Ε.Ε. και την μετάβαση σε αυταρχικά καθεστώτα- πιθανώς οργανώνοντας αιματηρές προβοκάτσιες ή πολέμους- καθεστώτα ίσως απαραίτητα για ένα πρόγραμμα μαζικής φτωχοποίησης των ευρωπαϊκών λαών και δυστυχώς, η χώρα μας προσφέρθηκε ως πειραματόζωο, με τις δομές και τις ηγεσίες που διέθετε.
    Το πείραμα αφορούσε στην καταρράκωση της οικονομίας και της κοινωνίας στην χώρα μας.
    Αφορούσε στην σημαντική μείωση, σχεδόν κατά το ήμισυ και ίσως περισσότερο, του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών.
    Το ζητούμενο στο πείραμα αυτό ήταν να κατορθωθεί η απώλεια δικαιωμάτων από τους Έλληνες πολίτες, χωρίς, όμως, να υπάρξουν επαρκείς αντιδράσεις που θα κατέστρεφαν το όλο εγχείρημα. Επειδή, όμως, στον πυρήνα αυτής της Αυτοκρατορίας είναι τραπεζίτες, προτού αρχίσουν τα μεγάλα δράματα και οι περιπέτειες σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, θέλουν πιθανώς να έχουν ήδη στο χρηματοκιβώτιό τους τούς τίτλους ιδιοκτησίας της Ελλάδας και να έχουν εξασφαλίσει, κατά τον καλύτερο τρόπο, τις τράπεζές τους.
    Έτσι, λοιπόν, φτάσαμε στη εξαγορά κρατών- Ελλάδα και Ιταλία μέχρι τώρα- και στην άσκηση μεγαλύτερης πίεσης στους υπολοίπους.
    Ο τόπος χρειάζεται Εθνική Επανάσταση.
    Επανάσταση αληθινή και προερχόμενη από όλα τα κοινωνικά, επαγγελματικά και ιδεολογικά στρώματα του ελληνικού λαού, που δεν αποδέχονται τον κατακτητή.
    Επανάσταση αυθόρμητη και πατριωτική, όπως η αντίδραση της 28ης Οκτωβρίου.
    Επανάσταση για τις Ελληνικές ιδέες και αξίες, όχι για τα χρήματα που έχασε ο καθένας μας.
    Πολεμάμε για μια Επανάσταση που θα ποιήσει δίκαιον.
    Βασισμένο στις εξής αρχές:
    -Το ποσοστό του ελλείμματος, στο οποίο βασίστηκε η προσφυγή στο ΔΝΤ είναι προϊόν απάτης.
    -Τα Μνημόνια και οι Δανειακές Συμβάσεις είναι παράνομα βάσει του Διεθνούς Δικαίου και αντισυνταγματικά βάσει του Ελληνικού Συντάγματος.

    Καμία αποδοχή, καμία αναγνώριση.
    -Καμία αποδοχή του χρέους, γιατί μέρος του είναι παράνομο, επαχθές και απεχθές.
    Καμία αναγνώριση στα τοκογλυφικά χρεολύσια.
    -Σύσταση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου για τη εξακρίβωση του μεγέθους του επαχθούς χρέους και την αποκάλυψη όλων των πιστωτών μας.
    -Αποδοχή μόνο του νομίμου χρέους και τόκων που θα προκύψουν και δρομολόγηση της αποπληρωμής τους, υπό την δικαιοδοσία του Ελληνικού Δικαίου και όχι του Αγγλικού, όπως προβλέπουν οι παράνομες δανειακές συμβάσεις.
    -Η ψήφιση του Μνημονίου χωρίς αυξημένη πλειοψηφία και η κατοχική συγκυβέρνηση είναι προϊόντα συνταγματικής εκτροπής.
    -Διεκδίκηση μέχρις εσχάτων συμψηφισμού του νομίμου χρέους με την πληρωμή των γερμανικών αποζημιώσεων και την επιστροφή των κατοχικών αναγκαστικών δανείων από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
    -Άμεση δημιουργία και εφαρμογή ξεκάθαρου συνταγματικού πλαισίου, που καθορίζει τις προϋποθέσεις λειτουργίας ιδιωτικών ΜΜΕ και την ασυμβατότητα μεταξύ ιδιοκτητών ΜΜΕ και εργοληπτών του δημοσίου. Έναντι οποιουδήποτε κόστους.
    -Διαμόρφωση εθνικού σχεδίου οικονομικής ανάπτυξης, με κύριο προσανατολισμό την μετατροπή της οικονομίας σε παραγωγική. Έγκριση του σχεδίου με δημοψήφισμα.
    Άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ.
    Άμεση αξιοποίηση του εδαφικού και υπεδαφικού πλούτου της χώρας.
    -Υπαγωγή των τραπεζών στο εγκεκριμένο σχέδιο εθνικής ανάπτυξης. Κρατικοποίηση όσων δεν το υποστηρίξουν στη πράξη.
    -Απελευθέρωση των χώρων της Παιδείας και της Εργασίας από τις κομματικές σκοπιμότητες.
    -Θεσμοποίηση της ουσιαστικής δωρεάν Παιδείας. Κατάργηση της κάθε δυνατότητας ανάπτυξης της ισχύουσας παραπαιδείας.
    Ολοκληρωμένο σχέδιο εκπαίδευσης από το στάδιο της προσχολικής ηλικίας έως την διδακτορική διατριβή.
    Οργάνωση της πανεπιστημιακής έρευνας και συντονισμός της με την παραγωγική οικονομία. Θέσπιση μιας ενιαίας πολιτικής αρχής που θα εξασφαλίζει ένα μόνιμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
    -Επανίδρυση της Ελληνικής γεωργίας και κτηνοτροφίας.
    -Φύλαξη των Ελληνικών συνόρων.
    Άμεση εφαρμογή των ισχυόντων νόμων για όλους τους παράνομα εισερχόμενους μετανάστες. Θέσπιση ενός διαρκούς πολιτικού συμβουλίου για τον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση μιας μακρόπνοης πολιτικής σε θέματα εθνικής άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.

    ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ