Την ώρα που ξεζουμίζουν το ελληνικό λαό και ξεπουλούν το σύμπαν, χωρίς καν να υπάρχει κυβέρνηση, πληρώνουν τη CGSH ME 25.000.000 €
  • Λεφτά υπάρχουν αλλά όχι για τους Έλληνες!
    Την ώρα που ξεζουμίζουν το ελληνικό λαό και ξεπουλούν το σύμπαν, χωρίς καν να υπάρχει κυβέρνηση, πληρώνουν τη CGSH (Δικηγορική εταιρεία) με 6.000.000 συν 1.500.000 ανά μήνα για την εφαρμογή της συμφωνίας της 21 Ιουλίου και τη Lazard (χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, που ασχολείται κατά βάση με πτωχεύσεις κρατών και άλλα περίεργα) με 25.000.000.

    Τι καλά που πληρώνονται οι νεκροθάφτες!!!!!!!!!!
    (Τα μηδενικά είναι πραγματικά!!!!!!!!!!!!!!!).

    Όλα τα παραπάνω με απόφαση υφυπουργού και μάλιστα στις 2 Νοεμβρίου, που δεν υπάρχει καν κυβέρνηση, αφού δεν έχει πάρει ψήφο εμπιστοσύνης.

    Φανταστείτε τι θα δούμε από δω και πέρα.
    Δείτε την απόφαση και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.
    Όμως, κρατήστε το όνομα Lazard, αφού η συγκεκριμένη εταιρεία έχει πολύ μεγάλο ιστορικό στο ξεπούλημα εθνικών πόρων κρατών (κυρίως της Αφρικής) σε πολυεθνικές εταιρείες, χωρίς οι πολίτες των κρατών αυτών να έχουν κανένα ανταποδοτικό όφελος (ή οποιοδήποτε όφελος) ως αντίκρυσμα στην καθημερινότητά τους.
    Η αλήθεια είναι πως η "δουλειά" της Lazard ουσιαστικά παρήγαγε πόρους, εκτάσεις και δούλους υπέρ των πολυεθνικών "αγοραστών".

    Η Ελλάδα μπήκε πλέον στην τελική ευθεία για την ολική καταστροφή της.

    Δείτε την απόφαση να αφηνιάσετε!
    plhromh-dikhgoron