3ο AGRO QUALITY FESTIVAL που θα πραγματοποιηθεί στις 22 – 23 - 24 Ιουνίου στο ΣΕΦ
  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Για άλλη μια φορά η ΛΕΣΧΗ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ «ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΩΝ» με έδρα την Μεγάλη Βρύση στα Στύρα μαζί με τη διαδικτυακή πύλη e-karystos.gr του Κ. Μαρίνου θα συμμετέχουν στο 3ο AGRO QUALITY FESTIVAL που θα πραγματοποιηθεί στις 22 – 23 - 24 Ιουνίου στο ΣΕΦ (Στάδιο Ειρήνης Φιλίας) στο Ν. Φάληρο.
    Στόχος της Λέσχης και της πύλης e-karystos είναι η προβολή του τόπου μας με τα προϊόντα του , τις γαστρονομικές συνήθειες του καθώς και τα χορευτικά, μουσικά δρώμενα.
    Περνάμε ένα μήνυμα στους συνανθρώπους μας που ζούν στο λεκανοπέδιο της Αττικής ότι «ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ » και σε ένα τόσο κοντινό προορισμό μέσω του F/B από την Αγία Μαρίνα του Σχοινιά θα βρείτε τα πάντα.
    Καταλύματα σύγχρονα σε ωραίο περιβάλλον , χώρους εστίασης και άλλους με παρασκευάσματα που έχουν βάσει τα τοπικά μας προϊόντα και που είναι τόσα πολλά με πολύ γαστρονομικό ενδιαφέρον.
    Θα βρούν μέρη επισκέψιμα που θα εντυπωσιαστούν ,φαράγγια ,ιστορικά σημεία , μνημεία αρχαιολογικά, κάστρα ,ωραίες παραλίες είτε από τη πλευρά του Αιγαίου είτε από τη πλευρά του Ευβοϊκού με εγκαταστάσεις για τις ανάγκες των επισκεπτών.
    Τόσα μέρη, τόσο κοντά, τόσο ωραία , που εντυπωσιάζουν.
    Αρκεί να τα επισκεφτεί κανείς και θα ξανάρθει.
    Την Παρασκευή 23/06 στο περίπτερό μας μέσω της διαδικτυακής πύλης e-karystos θα μας γνωρίσουν οι συντελεστές του «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» με σκοπό να έχουν επίσημα την πρόσκληση για να μας γνωρίσουν από κοντά στη περιοχή μας.
    Το Σάββατο σε ειδικό χώρο θα πραγματοποιήσουμε εκδήλωση μέσα από την οποία θα παρουσιάσουμε σε εικόνες και video την περιοχή μας και ζωντανά τα μέλη της Λέσχης μας, μικροπαραγωγοί, θα προβάλλουν τα προϊόντα μας (Μέλι, Κρασί, ζυμαρικά, γλυκά κουταλιού, λικέρ με βάση το τσίπουρο κ.α.).
    Θα συνεχίσουμε με τη παρουσίαση του χορευτικού του Δήμου μας και καταξιωμένους μουσικούς όπου θα γίνει ένα μικρό πανηγύρι για να καταλάβουν οι επισκέπτες και καλεσμένοι μας τι σημαίνει ΚΑΒΟΝΤΟΡΙΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ.
    Στην εκδήλωση θα συμμετέχει μαζί μας και ο αδελφοποιημένος σύλλογος Κρητών Ν. Σμύρνης με την χορευτική του ομάδα
    Κυριακή και σε άλλη εκδήλωση θα παρουσιάσουμε μια θεατρική παράσταση με θέμα «το παραδοσιακό πρωινό της γιαγιάς μας».
    Στη γκαζιέρα που απαιτούν οι καιροί μας η γιαγιά ετοιμάζει το πρωινό για τα εγγόνια, τον παππού και τους γονείς των παιδιών μέσα από τα προϊόντα που έχουμε όλοι στο σπίτι μας. Προϊόντα παραγωγής μας και ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
    Όλα αυτά για τα Στύρα και την ευρύτερη περιοχή με μόνη μας σκέψη να πείσουμε γιατί μπορούμε όλους όσους θα μας επισκεφτούν στο περίπτερο και στις εκδηλώσεις μας.
    Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε και να σας κεράσουμε νόστιμες λιχουδιές.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ                                 ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΟΥΒΕΝΤΑΣ
    ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ                                   ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ