ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΩΡΑ 10:00 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ
  • Δειτε τα video ΣΥΛΛΗΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ


    Τεταρτη 13 Φεβρουαριου, ωρα 10 πρωι, θα καταθεσουμε εκκληση στον Εισαγγελεα του Αρειου Παγου, να λαβει θεση απεναντι στην ανομια που συμβαινει στη χωρα μας:
    Το εντυπο που θα κατατεθει περιλαμβανει, ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1. Οι Εισαγγελικές Αρχές γιατί δεν ενεργοποιούνται στη συγκεκριμένη περίπτωση; 2. Κρίνετε ότι η εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας που επιχειρήθηκε και συντελέστηκε με την ψήφιση του ΦΕΚ 240/2012 (ΠΝΠ -κύρωση στις 14.01.2013) δεν προσβάλλει την έννομη τάξη; 3. Το έγκλημα αυτό δεν συνιστά αυτόφωρο κακούργημα; 4. Θεωρείτε ότι για κάποιους λόγους οι βουλευτές που διαπράττουν αυτόφωρα κακουργήματα πρέπει να εξαιρούνται από τις διατάξεις του ΠΚ και του ΚΠΔ; 5. Πιστεύετε ότι ο Ελληνικός Λαός συναινεί ή εγκρίνει την παραχώρηση της πατρίδας του στις ξένες οικονομικές κατακτητικές δυνάμεις; 6. Εφαρμόζετε επιλεκτικά τις Εγκυκλίους του κ.Εισαγγελέα του Α.Π.;

    Να φερετε απο ενα αντιγραφο του 26.01.2013 – ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ- (που πρεπει να εχετε ηδη καταθεσει στον εισαγγελεα του νομου η της περιοχης σας οπως εξηγειται http://letmefree.gr/?p=862)

    Posted in Συλληψη Βουλευτων | Leave a reply

    Δειτε τα video, αλλα διαβαστε και τα σχολια που γραφουν απο κατω 

    Και να ερθετε ΟΛΟΙ Την Τεταρτη 13-02-2013 και ωρα 10:30 το πρωι, στον Αρειο Παγο. 

    Πες μας σαμαρα, μπορεις να μας δειξεις ΠΟΙΟΙ ειναι αυτοι που δειχνετε στις ‘μετρησεις’ οτι ειστε και πρωτο κομμα? Τα blogs, και ο κοσμος στο συνταγμα τι λενε, μπραβο?

    Τις μηνυσεις που εχουν διαβιβαστει στη Βουλη απο τον Εισαγγελεα του Αρειου Παγου γιατι τις κρυβεις? Η Δικαιοσυνη δεν πρεπει να κανει τη δουλεια της?

    Και γιατι δε βγαινετε καμια βολτα να περπατησετε στο δρομο, η να πατε σε κανα ταβερνακι να φατε – φοβαστε κατι?

    Φοβαστε την οργη του λαου.

    ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΦΤΑΙΝΕΤΕ.