Ο Μελισσοκομικός σύλλογος Καρύστου «Δ.ΡΗΓΑΣ 2004» μαζί με το νέο Διοικητικό συμβούλιο πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο μονοήμερο πεντάωρο σεμινάριο
  • ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ  «Δ.ΡΗΓΑΣ 2004»

    Ο Μελισσοκομικός  σύλλογος  Καρύστου  «Δ.ΡΗΓΑΣ 2004» μαζί  με  το  νέο Διοικητικό συμβούλιο  πραγματοποίησε μονοήμερο πεντάωρο σεμινάριο για όλους τους νέους της περιοχής Καρυστίας την 26η Μαϊου 2013 με θέμα:

    «Γνωριμία με τη Μέλισσα – Θέλω να γίνω μελισσοκόμος»

    Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη κυρίως από νέους της περιοχής μας.

    Ευχαριστούμε την εισηγήτρια του σεμιναρίου κ.Μαρία Τσίπη Διδάκτωρ Μελισσοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών που ανέλυσε το θέμα για την Μέλισσα με απλό τρόπο και έγινε κατανοήτη από όλους.

    Kαι το μέλος του Συλλόγου μας κ.Γεώργιο Καραγκούνη που έχει το κατάστημα ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ & ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ στην Επαρχιακή οδό Καρύστου –Χαλκίδος  (δίπλα στην κτηνίατρο κ.Μαρία  Τσαπέπα) που ήταν ο κύριος χορηγός του σεμιναρίου.

    Επίσης  ευχαριστούμε την κ. Μαρία Γάσπαρη για τα αναψυκτικά , τον Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου κ. Παναγιώτη Ελευθερίου και  τον  Κώστα  Μαρίνο για της  φωτογραφίες  και φυσικά όλους τους παρευρισκόμενους.

    Το σεμινάριο παρακολούθησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Πέτρος Κρίσιλιας, ο Πρεσβύτερος Γεώργιος Μάριζας, ο Δήμαρχος Νίκος Μανώλης, ο επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λευτέρης Ραβιόλος, η πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Καρύστου Μαρία Γάσπαρη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Κακάτσος , ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Γίαννης Θεοδώρου, μελισσοκόμοι και κάτοικοι της περιοχής.

    Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Καρύστου μετά από τη μεγάλη συμμετοχή αποφάσισε να προχωρήσει και σε νέα σεμινάρια για τα οποία τα μέλη του θα ενημερωθούν.

    O Πρόεδρος του Μελισσοκομικου Συλλόγου : Παντελής Κωνσταντίνος