Εμπορικός Σύλλογος Στυρέων: Ελάτε να μας γνωρίσετε - Εκπτωτικό τριήμερο 14-15 και 16 Ιουνίου
  •  

    Τα Στύρα είναι ένας κοντινός και οικονομικός προσιτός προορισμός ιδανικός για γρήγορες αποδράσεις. Απέχει 40 χιλιόμετρα από την Αθήνα μέχρι το πορθμείο τής Αγ. Μαρίνας Μαραθώνα και με το ferryboat φτάνετε ακριβός στο κέντρο των Νέων Στύρων.

    Στα Νέα Στύρα έχουν εντοπιστεί πρωτοελλαδικός και μεσοελλεδικός οικισμός με σχέσεις συνεργασίας που συντέλεσαν στην ακμή τους με τους  Π.Ε. οικισμούς του Μαραθώνα και του Ασκηταριού Ραφήνας.

    Στα Στύρα αρχαία Δρυοπική πόλη η όποια αναφέρεται από τον Όμηρο ως πόλη που έλαβε μέρος στην εκστρατεία εναντίον της Τροίας.

    Θα θαυμάσετε τα Δρακόσπιτα. Δρυοπικές μεγαλιθικές κατασκευές ίσως τα αρχαιότερα κτίσματα της Ευρώπης.



    Για να μας γνωρίσετε πραγματοποιούμε αυτό το εκπτωτικό τριήμερο στις 14-15 και 16 Ιουνίου.

    Τα περισσότερα ξενοδοχεία της περιοχής μείωσαν ακόμα και 50% τις τιμές τους, η πλειοψηφία των καφετεριών θα προσφέρει καφέ με 1 ευρώ.
    Εστιατόρια, μεζεδοπωλεία, ταβέρνες κ.τ.λ θα έχουν πιάτα σε τιμή κόστους. Η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών της περιοχής συμμετέχει στη δράση αυτή. Τα καταστήματα που θα συμμετέχουν θα έχουν ενημερωτικές αφίσες σε εμφανές σημείο με τις προσφορές τους

    Το Σάββατο 15 Ιουνίου φουσκωτά παιχνίδια θα περιμένουν τους μικρούς μας επισκέπτες για να παίξουν εντελώς δωρεάν στη παράλια Ν.Στύρων.

    κάντε κλικ στη εικόνα


    κάντε κλικ στη εικόνα


    Μια πρωτοβουλία του Εμπορικού - Επαγγελματικού Συλλόγου Στυρέων