Λέσχη 4χ4 Καρύστου. Μεγάλη επιτυχία του 2ου Φεστιβάλ 4κίνησης στην Κάρυστο
  •  
    Η Λέσχη 4χ4 Καρύστου πραγματοποιώντας για 2η συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ 4κίνησης στην Κάρυστο θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους εκείνους που κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες έτσι ώστε μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να ολοκληρωθούν όλες οι απαιτούμενες εργασίες για τη διεξαγωγή του φεστιβάλ.
    Η επιτυχία του  Φεστιβάλ 4κίνησης Καρύστου, ήταν αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας, από ανθρώπους που πρόσφεραν προσωπική εργασία & προσωπικό χρόνο, είτε από ανθρώπους που με την ευγενική τους χορηγία βοήθησαν στο να στηθεί αυτή η μεγάλη γιορτή τετρακίνητων οχημάτων στην Κάρυστο, καθώς επίσης καθοριστικό ρόλο έπαιξε για ακόμα μια φορά και η απόλυτη στήριξη του Δήμου Καρύστου.


    Μην ξεχνάμε όμως πως απόλυτη επιτυχία δεν θα υπήρχε αν δεν ήσασταν ΟΛΟΙ εσείς που μας τιμήσατε ιδιαίτερα με την παρουσία σας!!! Αρκετοί από εσάς διανύσατε πολλά χιλιόμετρα για να βρεθείτε κοντά μας. Προσφέρατε θέαμα & διασκέδαση και με τη συμβολή σας στη λαχειοφόρο μας, μας βοηθήσατε ακόμα περισσότερο στην προσφορά φιλανθρωπικού έργου, γιατί μην ξεχνάμε πως η Λέσχη μας πέρα από τον αθλητισμό εκτιμά πολύ την ανθρώπινη ζωή και το έχει αποδείξει στα 2 χρόνια ύπαρξης της.



    Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ λοιπόν σε ΟΛΟΥΣ όσους μας στηρίξατε & μας τιμήσατε με την παρουσία σας για ακόμα μια χρονιά, και ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ σε όλους όσους συνέβαλαν καθοριστικά στη διοργάνωση του 2ου Φεστιβάλ 4κίνησης Καρύστου.