Ο Άγιος Βασίλης στα χωριά του Κάβο Ντόρο. Ο Σ.Μ.Α.Καρύστου επιφυλάσεται όχι μόνο για του χρόνου, αλλά και για όλη την διάρκεια του 2014 με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις
  • Μπορεί η κρίση να έχει γονατίσει τη χώρα μας, άλλα όσο υπάρχουν Έλληνες σαν τους κατοίκους του Κάβο Ντόρο, όσο υπάρχουν δάσκαλοι σαν τους δασκάλους του Κάβο Ντόρο και όσο υπάρχουν παιδιά σαν τους μικρούς ήρωες του Κάβο Ντόρο, η Ελλάδα κρατάει το κεφάλι ψηλά!

    Το κονβόι ξεκίνησε την Κυριακή το πρωί με πρώτο σταθμό το Κόμιτο όπου με περίσσια χαρά περίμεναν τον Αη Βασίλη τα παιδιά του χωριούστο κτήριο του δημοτικού.
    Στη συνέχεια έγινε στάση στον Ευαγγελισμό όπου τα δυο αδερφάκια στο άκουσμα του ερχομού του Αη Βασίλη έτρεχαν να τον προϋπαντήσουν και τα προσωπάκια τους μας ζέσταναν την καρδιά.
    Έπειτα στην Αμυγδαλιά τα πιτσιρίκια περίμεναν σχεδόν άυπνα τα δώρα τους και μας ανταπέδωσαν με τα ντροπαλά τους χαμόγελα.
    Στο Καλλιανού, που άλλοτε είχε πάνω από 20 παιδιά, τώρα υποδέχτηκαν τον Αη Βασίλη μόνο 6! Τελευταίος σταθμός ήταν τα δίδυμα αδέρφια στον Αγιο Δημήτριο όπου τους έκανε έκπληξη ο Αη Βασίλης επισκέπτοντας τα στο σπίτι τους.
    Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής που ξεπέρασε τις 5 ώρες αναριωτιόμασταν και ανατριχιάζαμε, στην σκέψη και μόνο, ότι υπάρχουν ακόμα παιδιά 6 χρονών στη σύγχρονη Ελλάδα, που ξυπνάνε χαράματα και διανύουν χιλιόμετρα μέσα σε πέτρες και λάσπες για να πάνε καθημέρινα στο σχολείο!
    Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Καβοντορίτες που με μεγάλη συγκίνηση προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν! Ακόμα το μεγαλύτερο ευχαριστώ πάει στις 4 ηρωίδες-δασκάλες Υφαντίδου Αναστασία,Τζαναβάρη Χρυσούλα, Σαββοπούλου Μαρία και Εμμανουηλίδη Κυριακή που κράτάνε τη σημαία της χώρας μας πολύ ψηλά σε όλο τον Κάβο Ντόρο!
    Τέλος ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στα παιδιά που μας έδωσαν ΠΟΛΛΑ περισσότερα από αυτά που πήραν!
    Ο Σ.Μ.Α.Καρύστου επιφυλάσεται όχι μόνο για του χρόνου, αλλά και για όλη την διάρκεια του 2014 με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις στις περιοχές που πραγματικά έχουν την ανάγκη μας και χωρίς να την ζητάνε!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

    Το βίντεο της εκδήλωσης εδώ