ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΖΑΧΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗ με τον ανεξάρτητο συνδυασμό « αλλάζουμε - Στην καρδιά της Ελλάδας »
  •  
    Φίλες  και Φίλοι
    Στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, θα είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό         « αλλάζουμε - Στην  καρδιά της Ελλάδας », αποδεχόμενος  την τιμητική πρόσκληση του Κώστα Μπακογιάννη, ενός νέου, αλλά ήδη πολύ πετυχημένου ανθρώπου της τοπικής αυτοδιοίκησης.
    Φίλες και Φίλοι
    Πολιτικά κόμματα και παρατάξεις θα κριθούν στις Ευρωεκλογές. Στις περιφερειακές εκλογές κρίνονται τα τοπικά προγράμματα και τα πρόσωπα. Κρίνεται το ήθος κάθε πολίτη, κρίνεται η συμπεριφορά, η συνέπεια, η ικανότητα που επέδειξε σε όλη την διάρκεια της κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής του και όχι λίγο πριν τις εκλογές και ξανά πάλι στις επόμενες, κρίνεται το ωφέλιμο για τον τόπο μας.
    Ο τόπος μας που δοκιμάζεται από την μεγαλύτερη μεταπολεμική κρίση και με την απόγνωση να κυριαρχεί σε κάθε οικογένεια, τώρα όσο ποτέ, πρέπει και μπορεί να έχει δυνατή, έντιμη και ανιδιοτελή φωνή στα κέντρα λήψης αποφάσεων, μέσα στα οποία ανήκει και το Περιφερειακό Συμβούλιο. Πρέπει άμεσα να βρεθεί σε τροχιά ανάπτυξης, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητές της και τις πολλές πηγές πλούτου που διαθέτει και που άπτονται - είτε αποκλειστικά, είτε κατά συναρμοδιότητα - των αρμοδιοτήτων της Περιφερειακής Διοίκησης
    Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα του τόπου μας, που αποτελούν και θέματα που κατέχω καλά, τόσο από την 25ετή επαγγελματική σταδιοδρομία μου, όσο και από την συνεχή συμμετοχή μου στα τοπικά δρώμενα και σε όλες τις κινητοποιήσεις και  τους αγώνες μας, από παιδί έως σήμερα.
    Φίλες και Φίλοι
    Έχοντας την βεβαιότητα και την πεποίθηση ότι μπορώ να προσφέρω στον τόπο μας τις  πολύ δύσκολες στιγμές που  ζούμε.
    Ζητώ την συμμετοχή σας στον αγώνα που ξεκινάμε, ώστε ο τόπος μας να έχει ουσιαστική εκπροσώπηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας και στην Αντιπεριφέρεια Ευβοίας, με γνώση και συνέπεια.

    ΜΕ ΤΙΜΗ
    ΖΑΧΟΣ ΔΗΜ. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗΣ
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
    ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ