Σύλλογος «Καβοντόρου Γη»: Ξεχωρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν
  •  

    Την ώρα που έχουμε την διαβεβαίωση της μεγάλης πλειοψηφίας των Βουλευτών του Νομού μας και Υπουργών της Κυβέρνησης. Την ώρα που ο αρμόδιος Αναπληρωτής Υπουργός ΥΠΕΚΑ κ. Ταγαράς έχει δεσμευθεί στην Βουλή, ότι το αίτημα είναι δίκαιο και θα αντιμετωπισθεί σε επόμενο νομοσχέδιο.


    Την  ώρα που περιμέναμε έστω  και τώρα την στήριξη και του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
    κ. Αποστόλου.

    Την ώρα που περιμένουμε επιτέλους να προχωρήσει για ψήφιση στη Βουλή, η ρύθμιση που κατατέθηκε σε προηγούμενο νομοσχέδιο ως τροπολογία και δίνει τέλος στην αμφισβήτηση περιουσιών που κληρονομήσαμε από τους παππούδες μας με νόμιμους τίτλους, έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία η παρέμβαση του κ. Αποστόλου.
    Με μια απόλυτα απαράδεκτη τοποθέτηση, που υποδηλώνει απόλυτη άγνοια των πραγματικών δεδομένων, κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα την όλη προσπάθεια. Ποιούς συμβουλεύεται άραγε για το καυτό θέμα που ταλαιπωρεί όλη την νότια Εύβοια για δεκαετίες; Πως είναι δυνατόν να αντιστρέφει ακόμη και την θετική απόφαση του Δικαστηρίου, σε βάρος των νόμιμων διεκδικήσεων μας; Που ήταν ο κ. Αποστόλου για να διατυπώσει τις απόψεις του όταν εμείς δίναμε τον αγώνα μας;

     

    Ζητούμε από τον κ. Αποστόλου να παραδεχθεί το λάθος του και έστω την ύστατη ώρα να ανακαλέσει τις απαράδεκτες δηλώσεις του, που έρχονται σε αντίθεση με ολόκληρη την τοπική μας κοινωνία αλλά και με τα νόμιμα δικαιώματα μας.  Θα περιμένουμε να δούμε τι στάση που θα τηρήσει στην Βουλή και αυτός όπως και όλοι οι άλλοι Βουλευτές του νομού.

     

    Δεν είναι κομματικό το θέμα κ. βουλευτά Ευβοίας. Είναι βαθειά πολιτικό και κοινωνικό.

     

    Από ένα κόμμα που δηλώνει ριζοσπαστικό περιμένουμε ριζοσπαστικές λύσεις για τα δίκαια και νόμιμα δικαιώματα μας . Περιμένουμε την άμεση επέκταση και στην περιοχή μας μιας ρύθμισης που ήδη υπάρχει για άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις. Έχουμε χορτάσει από τις επιτροπές, που μονίμως παραπέμπουν το θέμα στις καλένδες.

     

    Περιμένουμε την αντίδραση του και θα επανέλθουμε…
    Μαρία Γκάγκωση

     


    Σύλλογος «Καβοντόρου Γη»