Σύσκεψη εργασίας του Δημάρχου Καρύστου Λευτέρη Ραβιόλου με τους διευθυντές της Α'Βάθμιας και Β'Βάθμιας εκπαίδευσης του δήμου.
  •  
     
     
     
    Ο Δήμαρχος Καρύστου κος Ραβιόλος Λευτέρης συνεχίζοντας τις καθημερινές συναντήσεις του με στόχο την ενημέρωση του αλλά και για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του Δήμου αλλά και των συμπολιτών μας συγκάλεσε σύσκεψη εργασίας με τους διευθυντές της Α'Βάθμιας και Β'Βάθμιας εκπαίδευσης του δήμου.
     
    Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, στην οποία παρόντες ήταν οι διευθυντές Νηπιαγωγείων, δημοτικών , γυμνασίων και λυκείων της περιοχής μας , ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα τρέχοντα προβλήματα και από κοινού με τους διευθυντές δρομολόγησε την άμεση επίλυση τους. 
     
    Στην σημερινή σύσκεψη διαπιστώθηκε το ευχάριστο κλίμα και η διάθεση καλής συνεργασίας τόσο από τους εκπαιδευτικούς όσο και από την νέα δημοτική αρχή
     
     
    Ο κος Ραβιόλος δεσμεύτηκε πως για αυτόν η παιδεία αποτελεί μια από τις βασικές του προτεραιότητες και για αυτό το λόγο θα βρίσκεται στη πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων για τη συνεχή αναβάθμιση της παιδείας στο τόπο μας. 
     
    Παράλληλα επισήμανε πως η εφαρμογή του προγράμματος για την παιδεία της νέας δημοτικής αρχής θα δημιουργήσει τα επόμενα 5 χρόνια παράλληλες εκπαιδευτικές δομές με στόχο να στηριχθεί ο μαθητής και η οικογένεια του.
     
     
    Ο Δήμαρχος Καρύστου
    Ελευθέριος Ραβιόλος