"Καρυστία μπροστά!" - Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται
  •  

    Σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρύστου με διάφορα θέματα προς συζήτηση και ψήφιση.

     

    Ένα από τα θέματα και μάλιστα πρώτο, είναι το αίτημα πραγματοποίησης διαχειριστικού ελέγχου ετών 2011, 2012, 2013 και 2014 του Δήμου Καρύστου. Μάλλον θα έχει ξεχάσει η δημοτική αρχή ότι το συγκεκριμένο θέμα είχε τεθεί προς συζήτηση και ψηφίστηκε μετά από εισήγηση του πρώην Δημάρχου Καρύστου κ. Νικόλαου Μανώλη κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρύστου στις 23 Ιουλίου. 


     
    Από την αρχή που είχαμε αναλάβει τα καθήκοντα μας, είχαμε ως στόχο την πλήρη διαφάνεια, για αυτό και ζητήσαμε τη διενέργεια ελέγχου στο νυν Δήμο Καρύστου για τη χρονική περίοδο 2011-2014. Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται.
     

    Καλούμε το Δήμαρχο Καρύστου να αποφύγει την δημιουργία εντυπώσεων με την επαναφορά θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο τα οποία έχουν ήδη ψηφιστεί και να επικεντρωθεί στα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο μας.

    Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την υπ’ αριθ. 256/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρύστου με θέμα «Αίτημα πραγματοποίησης διαχειριστικού ελέγχου ετών 2011-2014 του Δήμου Καρύστου», έπειτα από εισήγηση του πρώην Δημάρχου κ. Νικόλαου Μανώλη.