Διαμαρτυρία Ραβιόλου στον ΑΔΜΗΕ για τις συνεχείς και πολύωρες διακοπές ρεύματος.
  •  Με επιστολή του προς τον ΑΔΜΗΕ , ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος , εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία και δυσαρέσκεια των κατοίκων του Δήμου μας για τις συνεχείς διακοπές ρεύματος .

    Η επιστολή είχε ως εξής :
    Κύριοι,
    Διαμαρτυρόμαστε έντονα για τις συνεχείς διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή μας, οι οποίες οφείλονται στα δίκτυα υψηλής τάσης.
    Σας γνωρίζουμε ότι, οι συνδημότες μας, διαμαρτύρονται έντονα και σας μεταφέρουμε την δυσαρέσκεια των κατοίκων και επιχειρηματιών του Δήμου μας.

    Υπερασπιζόμενοι το δίκαιο αίτημα των συνδημοτών μας, παρακαλούμε όπως επιληφθείτε άμεσα του θέματος των διακοπών του ηλεκτρικού ρεύματος στο Δήμο μας, που συμβαίνουν επανειλημμένως τις τελευταίες ημέρες με επακόλουθο όχι μόνο να ταλαιπωρούνται οι συνδημότες μας από έλλειψη θέρμανσης καταμεσής της χειμερινής περιόδου αλλά και να προκαλούνται ζημιές τόσο στις κατοικίες όσο και στις επιχειρήσεις τους .

    Δεν νοείται η περιοχή που επιφορτίζεται από το μεγαλύτερο αριθμό ανεμογεννητριών, που έχει τους περισσότερους υποσταθμούς ΔΕΗ και τα μεγαλύτερα μήκη δικτύου υψηλής τάσης να αντιμετωπίζει τα αναφερόμενα προβλήματα ηλεκτροδότησης.
    Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
    ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ