Συνάντηση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Καρύστου & Κτηνοτρόφων με Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου
  •  Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας είναι μια από τις προτεραιότητες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Η Ο.Μ. Καρύστου ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί για ανάληψη πρωτοβουλιών με σκοπό την κινητοποίηση κοινωνικών ομάδων και συλλόγων ώστε να διεκδικήσουμε από κοινού την επίλυση των θεμάτων των παραγωγικών δραστηριοτήτων της περιοχής μας.


    Σε αυτό το πλαίσιο, την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015 αντιπροσωπεία του Συλλόγου Αγροτοκτηνοτρόφων Νότιας Καρυστίας, του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καρύστου και της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Καρύστου, επισκέφθηκε τον νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου.

     
    Στη συζήτηση που έγινε τέθηκαν διάφορα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τους κτηνοτρόφους της περιοχής μας όπως το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την εξισωτική αποζημίωση των ετών 2013 & 2014, τη δαιδαλώδη διαδικασία νομιμοποίησης των σταυλικών εγκαταστάσεων και την υποστελέχωση του κτηνιατρείου Καρύστου.
     
    Τέλος, έγινε ιδιαίτερη και εκτενής συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων σχετικά με την πιστοποίηση ντόπιων φυλών αιγοπροβάτων και την πιστοποίηση του κατσικιού και του αρνιού Καρύστου (Π.Ο.Π). 
     
    Οι αντιπροσωπείες ενημερώθηκαν σχετικά με την νέα πολιτική του Υπουργείου στα θέματα που τέθηκαν και απέσπασαν δεσμεύσεις από τον Υπουργό για προγραμματισμό και επίλυση των προβλημάτων αυτών.
     
    Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Καρύστου