Αντώνης Σώτος - Καμμία λάσπη και κανένα ψέμα δεν μπορεί να αμαυρώσει τον αγώνα που δίνουμε σαν ΕΙΝΝΕΥΒ
  •  
    Σήμερα πληροφορήθηκα από την διοίκηση του Γ.Ν.Χαλκίδας ότι ο διοικητικός υπάλληλος Κουταλιανός Σταύρος ανέφερε σε ιδιόχειρη έκθεσή του προς την διοίκηση του Γ.Ν.Χαλκίδας μεταξύ άλλων και τα εξής: 

    "Επίσης σας αναφέρω ότι καθημερινά δημιουργούνται προβλήματα στο τμήμα της Γραμματείας των ΕΙ από τους προσερχόμενους ασθενείς διότι ο ΣΩΤΟΣ ΠΑΡΙΣ έχει αναρτήσει ανακοίνωση που προτρέπει τους ασθενείς να μην πληρώνουν τα 5 ευρώ και έχω ενημερώσει το γραφείο σας ,και δεν έχει γίνει κάτι επ ΄αυτού.
    (Η ανάρτηση έχει γίνει και σε μεγάλα blogs και έχει κολληθεί έξω από το τμήμα της Γραμματείας των ΕΙ). Σταύρος Κουταλιανός.- Στα παραπάνω που αναφέρει ο συγκεκριμένος υπάλληλος έχω να πω ότι είναι ανυπόστατα και ψευδή και τα καταγγέλλω ενώπιον του Ευβοϊκού Λαού διότι πέραν του ότι η αναφορά αυτή είναι προβοκατόρικη ,είναι και ανυπόστατη διότι δεν είναι αληθή τα όσα αναφέρονται.

    Στην ανακοίνωσή μου αναφέρω επί λέξει τα εξής: "Την Δευτέρα 09.03.2015 στο τακτικό Ορθοπαιδικό Ιατρείο όσοι έχουν ραντεβού θα εξεταστούν χωρίς το εισητήριο των 5 ευρώ.Ετσι υλοποιούμε στην πράξη τις υποσχέσεις του υπουργού Υγείας για την κατάργηση των 5 ευρώ στα Νοσοκομεία." 

    Επισημαίνω ότι καμμία λάσπη και κανένα ψέμα δεν μπορεί να αμαυρώσει τον αγώνα που δίνουμε σαν ΕΙΝΝΕΥΒ για την κατάργηση όλων των μνημονιακών χαρατσιών στην Υγεία και δηλώνω ότι επιφυλασσόμενος όλων των νομίμων δικαιωμάτων μου και ενώπιον παντός δικαστηρίου και δικαστικής αρχής , θα συνεχίσω να βρίσκομαι στις επάλξεις του αγώνα για αποκλειστικά Δωρεάν Δημόσια Υγεία για όλους. 

    ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ 
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ


    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

    ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΜΕΤΩΠΟ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΌΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

    Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

    Σε μία κατάπτυστη ιδιόχειρη και έγγραφη αναφορά του ο διοικητικός υπάλληλος του Γ.Ν.Χαλκίδας Κουταλιανός Σταύρος , αναφέρει στην Διοίκηση του Γ.Ν.Χαλκίδας τον συναγωνιστή πρόεδρο της ΕΙΝΝΕΥΒ και μέλος του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων του Γ.Ν. Χαλκίδας, ότι δήθεν δημιουργεί πρόβλημα στην λειτουργία του τμήματος της Γαραμματείας των ΕΙ με ανακοίνωση που έχει αναρτήσει. 

    Η αναφορά του συγκεκριμένου διοικητικού υπαλλήλου είναι και ψευδής αλλά και κατάφορα προσβλητική για τον συγκεκριμένο συναγωνιστή διότι,ο πρόεδρος της ΕΙΝΝΕΥΒ ανακοινώνει ότι θα εξετάζει χωρίς εισιτήριο των 5 ευρώ ο ίδιος και προτρέπει τους συναδέλφους Νοσοκομειακούς Ιατρούς να εξετάζουν χωρίς να ζητούν το εισητήριο των 5ευρώ στα τακτικά ΕΙ, υλοποιώντας τις πρόσφατες εξαγγελίες του Υπουργείου Υγείας στην πράξη. 

    Καταγγέλλουμε την στάση του συγκεκριμένου διοικητικού υπαλλήλου και του απαντάμε ότι στηρίζουμε τον συναγωνιστή πρόεδρο της ΕΙΝΝΕΥΒ ανεπιφύλακτα και βρισκόμαστε στο πλευρό του στον δίκαιο αγώνα για την κατάργηση όλων των χαρατσιών στην Υγεία, που έχουν γονατίσει τον Λαό μας.

    Καλούμε τον Λαό της Εύβοιας να στηρίξει τον συναγωνιστή πρόεδρο της ΕΙΝΝΕΥΒ και να δώσει δυναμική απάντηση στις μεθοδεύσεις των νοσταλγών των μνημονίων.