Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ,Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ και ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ...
  •  Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ,Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ και ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ,

    σας προσκαλούν στην έκθεση fishing and boat που οργανώνει το ομώνυμο περιοδικό στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου HELEXPO στο Μαρούσι Αττικής από 27 Μαρτίου έως 29 Μαρτίου 2015.

    Οι 3 φορείς  ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμμετέχουν στην έκθεση με περίπτερο 30 τ.μ. με σκοπό την προβολή του τουριστικού προϊόντος  ολόκληρης της Καρυστίας με έμφαση στις θαλάσσιες  και εναλλακτικές δραστηριότητες.

    Όσοι από τους επαγγελματίες τουρισμού του Δήμου Καρύστου δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στην έκθεση, μπορούν να προσκομίσουν τα διαφημιστικά τους έντυπα  και ότι άλλο διαθέτουν στα γραφεία του Δήμου Καρύστου μέχρι το μεσημέρι  της Πέμπτης 26 Μαρτίου 2015.

    Επίσης για Δήλωση  συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε  με μήνυμα στην ¨Νόβα Γιάννα τηλ.6936980496, mail : ionova@otenet.gr¨ έως την Πέμπτη 26/3/2015.

    Ο κύριος στόχος μας  παραμένει να  δημιουργήσουμε και αναδείξουμε ένα τουριστικό προϊόν , βασισμένο στη φυσιογνωμία και τα χαρακτηριστικά της περιοχής μας και να το τοποθετήσουμε δυναμικά στη συνείδηση του τουρίστα στην Αθηναϊκή αγορά.