ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΔΡΑΚΟΙ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ»
  •       ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΔΡΑΚΟΙ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ»

    Συνεχίζοντας την αγωνιστική του πορεία με σκοπό την συγκομιδή εμπειριών και έχοντας ως στόχο το πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing τον Δεκέμβρη του 2015 ο Α.Σ. ΔΡΑΚΟΙ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ θα λάβει μέρος στο 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Δυτικής Αττικής, με την ονομασία «UNION FIGHTERS», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαίου 2015, στο στάδιο Γ. ΚΑΚΟΥΡΗΣ , στο Δήμο ΙΛΙΟΥ  και κατά τις ώρες 17.00- 22.00 μ.μ..

    Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου ΙΛΙΟΥ και είναι η πρώτη προσπάθεια προβολής των αθλημάτων που ανήκουν στις πολεμικές τέχνες, με κύριο στόχο την επαφή των κατοίκων της Δυτικής Αττικής με τον κόσμο των πολεμικών τεχνών, και την συνάντηση των αθλητών και των συλλόγων που θα λάβουν μέρος , σε πνεύμα ευγενούς άμιλλας και αλληλεγγύης.

    Ο Α.Σ. ΔΡΑΚΟΙ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ θα είναι πάντα υποστηρικτής στις πολύ καλές αυτές προσπάθειες και  θα λάβει μέρος με 8 αθλητές στις κατηγορίες LOW KICKS(RING), KICK LIGHT & LIGHT CONTACT.

    Τέλος ευχαριστούμε την Πρόεδρο του Α.Σ. UNION Ρένα Σιγάλα  και τον προπονητή του Α.Σ. UNION Ανδρέα Καλύμνιο για την πρόσκληση στο φεστιβάλ.

                                         

                                  NO GUTS - NO GLORY
                                                   
    TEAM DRAGONS

     

                                                                                   ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

                                                            ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ. «ΔΡΑΚΟΙ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ»