Είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ ή… φοβισμένο, μεταλλαγμένο υβρίδιο των τοκογλύφων;; ΕΣΥ αποφασίζεις!!
  •  

     
    Χμ, προφανώς ο Πρωθυπουργός ανέγνωσε το αμέσως προηγούμενο άρθρο μου και έδωσε εντολή περί διενέργειας δημοψηφίσματος, εκτός και αν τα… τηλεπαθητικά φαινόμενα του συγγραφικού μου οίστρου έχουν λάβει ανεξέλεγκτη έκταση και…ένταση! 

    Για όποιον είχε την... χαρά (και δεν αποκοιμήθηκε) να διαβάσει τις σκέψεις μου, θα θυμάται, ότι κατέληγα με την ευχή αλλά και την προτροπή προς τον Ελληνικό λαό να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, ιδίοις… χερσί και να τελειώσει μια και καλή τα σαθρά απομεινάρια του υπάρχοντος και ήδη ψυχορραγούντος, εκτρωματικού πολιτικού μας συστήματος, το οποίο συντηρείται στην χώρα μας από τους διεθνείς τοκογλύφους αλλά και από τους εγχώριους υπο-τακτικούς… γκρίζους δούλους τους!


    Βεβαίως, αυτό που εγώ υπεδείκνυα στο χθεσινό μου άρθρο δεν ήταν ακριβώς ένα δημοψήφισμα αλλά μάλλον ένα μαζικό, λαϊκό κίνημα, το οποίο θα ανελάμβανε δράση σύμφωνα με τις επιταγές του Ελληνικού Συντάγματος, όπου στο ακροτελεύτιο άρθρο του (άρθρο 120, παράγραφος 4) αναφέρει τα εξής: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.» 

    Διότι δεν χρειάζεται να είσαι ο…Βίας ο Πριηνεύς για να αντιληφθείς, ότι ο Ελληνικός λαός υφίσταται στο πετσί του τα τελευταία χρόνια την απόλυτη ενσάρκωση, την καλπάζουσα διόγκωση, την μεγαλοπρεπή επιτομή της πιο στυγνής και ακραίας βίας!

    Διότι η βία, (σωματική και ψυχολογική) που επέφερε η κεκαλυμμένη, έρπουσα χούντα των πολιτικών και οικονομικών νταβατζήδων της εξουσίας, έχει φωλιάσει μέσα στην ψυχή των Ελλήνων πολιτών, στους οποίους συμπεριεφέρθησαν ωσάν…πειραματόζωα, με αποκορύφωμα την εφαρμογή των πενταετών μνημονίων από τους… δυνάστες δανειστές μας! Διότι δεν υπάρχει απεχθέστερη μορφή βίας από το να μην έχεις δουλειά, από το να μην έχεις χρήματα για να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου και ακόμα χειρότερα, από το να μην έχεις τα προς το ζην για να αγοράσεις ούτε καν το γάλα των παιδιών σου! 

    Εξ ου και οι 30.000 αυτοκτονίες τα τελευταία 5 χρόνια, οι οποίες σε συνδυασμό με τις…200.000 αναχωρήσεις νέων Ελλήνων για το εξωτερικό προς εύρεσιν εργασίας, επιταχύνουν την ολοένα και αυξανόμενη συρρίκνωση του Ελληνισμού!

    Διότι το ίδιο το άρμα του Ευρώ, (αυτό το ψευδεπίγραφο οικονομοτεχνικό…εφεύρημα Ευρωπαίων και Αμερικανών τοκογλύφων, οι οποίοι κερδοσκοπούν ή καλύτερα… αισχροκερδούν στις πλάτες των φτωχών λαών) είναι αυτό, το οποίο μας υποχρέωσε σε αυτόν τον άκρατο εξωτερικό δανεισμό (με δόλωμα του φτηνού επιτοκίου του 1%) με τίμημα την… ανακατασκευή μας από την αρχή (αεροδρόμια, εξοπλισμοί, πολιτικός έλεγχος μέσω Siemens) και το θάψιμο της εθνικής μας παραγωγής! 

    Εκτός αυτού, τα εν λόγω δάνεια, πέρα από ειδεχθή και παράνομα, οδεύουν σχεδόν καθ’ολοκληρίαν στο να εξυπηρετούν τις ανάγκες των τοκογλύφων!

    Τα εσωτερικά μας έσοδα, καρπός των θυσιών των Ελλήνων φορολογουμένων, επαρκούν για την καταβολή μισθών, συντάξεων και την εξασφάλιση ιδίοις πόροις των αναγκών της κρατικής μηχανής, όπου θα εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία της! 

    Κατά συνέπεια, ΟΛΑ τα χρήματα, που παίρναμε πήγαιναν στο χρέος! 

    Οι αριθμοί είναι αφοπλιστικοί! 

    Από τα 242 δισ. Ευρώ, τα οποία δανειστήκαμε στα 5 χρόνια του μνημονίου, άνω των 220 εδόθησαν στην αποπληρωμή τόκων και στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών!! 

    Τουτέστιν, σώσαμε τις τράπεζες τους και ισοπεδώσαμε τον Έλληνα πολίτη!! 

    Πολεμήσαμε το χρέος με… καινούριο χρέος! 

    Και κουβέντα για την διαγραφή του…

    Από σήμερα όμως, έστω και δειλά-δειλά, μια καινούρια ημέρα ξημερώνει για τον τόπο! 

    Έχεις την ευκαιρία να εξοβελίσεις άπαξ δια παντός, τα αλλότρια (αλλά και τα εγχώρια παπαγαλάκια τους της…εσωτερικής Τρόικας) φαντάσματα του παρελθόντος, τα οποία βυσσοδομούσαν χρόνια ολόκληρα στις πλάτες σου και απεργάζονταν μεθόδους για την ομηρία την δική σου, του διπλανού σου, μα πάνω από όλα, για την ομηρία και την ταπείνωση των γενεών, που έρχονται!! 

    Έχεις την δυνατότητα, ως άλλος Οδυσσέας, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ αυτούς που ευθύνονται για τα δεινά σου! 

    Διότι είσαι απόγονός του! Αποτελείς την γονιδιακή αλλά και την πνευματική συνέχειά του! Διότι είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ!!

    Επαναλαμβάνω, ότι αυτό το οποίο προσμένω (ακόμα και εν τη απουσία ΗΓΕΤΟΥ, ο οποίος θα συντόνιζε και θα εστίαζε όλη την παρούσα οργή, και την… περίσσεια ενέργειας των Ελλήνων πολιτών σε συγκεκριμένους, ξεκάθαρους στόχους, ήτοι, εναντίον της… κεφάλας τόσο των αλλότριων εχθρών του Ελληνισμού, όσο και των μισελλήνων, νεογραικύλων προδοτών) είναι ένα μαζικό, λαϊκό κίνημα, το οποίο θα κατέκλυζε τα πάντα και θα ανελάμβανε τα ηνία της εξουσίας! 

    Έστω κι έτσι όμως, το δημοψήφισμα αποτελεί ίσως το λειτουργικότερο εργαλείο της αστικής δημοκρατίας. 

    Έστω κι έτσι, γίνεται η αρχή! 

    Αρκεί να παραμείνει σταθερή μεχρι τέλους η παρούσα Ελληνική Κυβέρνηση, (με την οποίαν, όπως γνωρίζετε, όσοι με γνωρίζετε, έχω αβυσσαλέες ιδεολογικές αποκλίσεις) στην διενέργεια δημοψηφίσματος, αρκεί να εννοεί την ήδη εκπεφρασμένη επιλογή της για αυθεντική έκφραση της λαϊκής ετυμηγορίας και το όλο ζήτημα να μην αποτελέσει μια στρατηγική κίνηση εντυπωσιασμού, μιαν απόπειρα… εκκωφαντικού εκφοβισμού για να εκμαιεύσει μια λιγότερο… καταστροφική πρόταση, παραπλήσιων υφεσιακών μέτρων λιτότητας από τους θεσμούς!

    Πάρε λοιπόν, έστω και τώρα, την κατάσταση στα χέρια σου! 

    Δείξε τους τί σημαίνει Ελληνισμός!

    Από ένα έθνος πανθήρων, σε μετέτρεψαν σε έναν λαό προβάτων!! 

    Ανάτρεξε στο παρελθόν, στις φυλετικές σου μνήμες και σκέψου τί θα έκαναν οι προγονοί σου εάν αυτή τη στιγμή βρίσκονταν στην θέση σου! 

    Τί νομίζεις, ότι θα έκανε ο Μιλτιάδης, ο Θεμιστοκλής, ο Λεωνίδας, ο Αγησίλαος, ο Φίλιππος, ο Αλέξανδρος, ο Παλαιολόγος, ο Κολοκοτρώνης, ο Βενιζέλος, ο Μεταξάς…;;; 

    Θα παρέδιδαν γη και ύδωρ με αντάλλαγμα την…δόση τους;; 

    Θα ενέδιδαν σε εκβιαστικά τελεσίγραφα, θα ανέχονταν την προς-βολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, την καταρράκωση της Ελληνικής υπερηφάνειας και θα αποδέχονταν τα επονείδιστα υφεσιακά μέτρα…καρμανιόλα, τα οποία εάν εφαρμοσθούν στην ήδη χειμαζόμενη Ελληνική κοινωνία θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην απόλυτη εξαθλίωση και στην… βιολογική εξαφάνιση ημών των νεοελλήνων;;!!

    Δώσε την… θεσμική σου απάντηση ΤΩΡΑ! 

    Διότι εάν δεν το κάνεις εσύ ο πολίτης, θα το κάνουν κάποιοι άλλοι!! (οπλίτες) 

    Νομίζω, ότι αντιλαμβάνεσαι τί εννοώ…

    Όπως και να χει, ο Ελληνισμός θα συνεχιστεί…με εσένα ή χωρίς εσένα!

    Αυτά τα καθίκια, τα χθεσινά…αγριογούρουνα (όπως έλεγε ο αείμνηστος Περικλής Γιαννόπουλος για τους άσπονδους φίλους μας Ευρωπαίους) αυτοί, οι οποίοι δολοφόνησαν τον Ιωάννη Καποδίστρια, διότι θα έκανε την Ελλάδα υπερδύναμη, αυτοί, οι οποίοι έχουν αναγάγει σε επιστήμη το «διαίρει και βασίλευε» έχοντας δημιουργήσει όλους τους εμφυλίους πολέμους στην νεότερη Ελληνική ιστορία, αυτή η κοσμική έκφανση της… Παπικής Ιεράς Εξέτασης, φέρουσα απύθμενο μίσος για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, επιχειρούν να μας φέρουν εμπρός στο φάσμα ενός νέου εθνικού διχασμού, ενός νέου εμφυλίου πολέμου!

    Ε λοιπόν ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ! 

    Ο Ελληνικός λαός ενωμένος θα τους δώσει την απάντηση, που τους αρμόζει! 

    Ο Ελληνικός λαός θα δείξει για άλλη μια φορά τον δρόμο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και σε όλους τους Ευρωπαϊκούς λαούς, τους οποίους η Ελλάς εξεπολίτισε!

    Αυτό το μόρφωμα, αυτό το επονύδειστο νεοδημιούργημα των τοκογλύφων, όπου τα Ευρωπαϊκά έθνη-κράτη έχουν μετατραπεί σε…εταιρείες, ουδόλως αποτελεί Ευρώπη και έχει πλέον αποχωρήσει… έτη και έτη από την ιδρυτική διακήρυξη των αρχών της σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό κεκτημένο! 

    Με άλλα λόγια, η ίδια η Ευρώπη έχει απεμπολήσει τις αξίες της, έχει αποσαρθρώσει τους λαούς της στην… μηχανή του κιμά, με αντάλλαγμα τα… ανύπαρκτα τοξικά εφευρήματα (διοτι ΑΥΤΟ είναι σήμερα το Παγκόσμιο χρήμα) των 5 Παγκόσμιών μεγαλοτραπεζιτών τοκογλύφων! 

    Μια τέτοια Ευρώπη δεν πρόκειται να έχει μέλλον και θα καταρρεύσει λίαν συντόμως, είτε το θέλουμε είτε όχι!

    Μέχρι τότε όμως…

    Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ (ΞΑΝΑ)ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ!!!!


    Γιάννης Σαρλάς