Δεν χαρίζουμε την περιουσία μας!
  • ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ & ΑΡΧΗΣ

    ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ»

    Λ. Α. ΣΥΓΓΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ. 11743

    Τηλ. 210 56 96 014 – 6930 362 262


    Προς την:

    Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

    και δια να ενημερώσει τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου

    Κοινοποίηση:

    Ολομέλεια του Αρείου Πάγου και τον

    κον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

    Σεβαστή Κυρία Πρόεδρε,

    Σας αποστέλλουμε την παρούσα δήλωση-πρόσκληση-ενημέρωση και σας καλούμε άμεσα και πριν την ψηφοφορία του νομοσχεδίου δια την χορήγηση της ιθαγένειας, να ενημερώσετε το Σώμα της Βουλής που συνεδριάζει δια την παρούσα εξώδικη δήλωση.

    Ως γηγενείς Έλληνες πολίτες είμαστε εξ αδιαιρέτου ιδιοκτήτες κάθε περιουσιακού στοιχείου της Ελληνικής κρατικής μας περιουσίας.

    Δι αυτό και μόνο εμείς δικαιούμαστε να αποφασίζουμε δια την διαχείριση ή και παραχώρηση του παραμικρού τμήματος αυτής της περιουσίας.

    Η ενέργεια των βουλευτών οι οποίοι καλούνται να ψηφίσουν, δια να παραχωρηθεί δικαίωμα ιδιοκτησίας της κρατικής περιουσίας μας -άνευ της εγκρίσεως μας- σε ανθρώπους που ουδεμία σχέση και οποιοδήποτε δικαίωμα έχουν επί οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου της Ελλάδος, δημιουργεί εις εμάς ζημιά, επειδή μειώνει το ποσοστό της ιδιοκτησίας μας.

     

    Δι αυτό θα κινηθούμε εναντίον αυτών των βουλευτών -που θα ψηφίσουν την παραχώρηση μέρους της περιουσίας μας- τόσο ποινικώς όσο και αστικώς, ώστε με αγωγές να αποζημιωθούμε από την προσωπική τους περιουσία, για την ζημιά που θα υποστούμε εξ αιτίας της ενεργείας τους να χαρίσουν μέρος της δικής μας περιουσίας.

    Ζητάμε λοιπόν την μη ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, διότι ουδεμία εξουσιοδότηση έχουν οι βουλευτές δια να ψηφίσουν αυτό.

    Η ενέργεια τους, να το ψηφίσουν χωρίς να ζητήσουν με δημοψήφισμα την έγκριση των ιδιοκτητών της Ελληνικής κρατικής περιουσίας, αποτελεί αντισυνταγματική και παράνομη ενέργεια εκ μέρους των και θα υποστούν τις νόμιμες συνέπειες δια αυτήν τους την πράξη.

    Σε περίπτωση που το ψηφίσουν, ζητάμε να μας δώσετε την κατάσταση των βουλευτών που θα το ψηφίσουν -με τα πλήρη στοιχεία τους και την διεύθυνση της μονίμου κατοικίας τους- δια να τους επιδοθούν τα δικαστικά έγγραφα.

    Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής καλείται να επιδώσει νομίμως την παρούσα, εις αυτούς εις τους οποίους απευθύνεται, προς γνώσιν και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας το περιεχόμενο της εις την έκθεση επιδόσεως.

    Αθήνα 7 / 7 /2015

    Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας,

    δια το Σωματείο

    Παναγιώτης Θεοδωρίδης

    Πρόεδρος του Σωματείου

    «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ»