Μόνη εναντίον … όλων!
  •  Η Πρόεδρος της Βουλής είπε απευθυνόμενη στον Νίκο Φίλη: «Έχετε επιλέξει εδώ και μήνες να με ταυτίσετε με τη Χρυσή Αυγή και αυτό προσπαθείτε να το παρασιωπήσετε. Είναι προσωπική σας ευθύνη γιατί σε αυτή την κατεύθυνση δεν κινείστε με βάση τις κοινές αρχές και τις κοινές αξίες αλλά με βάση αυτό το οποίο μου είπατε εδώ και μήνες “Θα σε τελειώσουμε”».

    Ο σχολιασμός…
    Όλοι παρακολουθούσαμε το τελευταίο διάστημα τις καθημερινές λυσσαλέες επιθέσεις των ΜΜΕ εναντίον της Προέδρου της Βουλής και αναρωτιόμασταν γιατί οι «σύντροφοι» της ως «άντρες» δεν την υπερασπιζόταν (μέχρι εχθές) όχι ως Πολιτικό, αλλά τουλάχιστον σαν γυναίκα από τα κατά καιρούς σεξιστικά και προσβλητικά σχόλια της δημοσιογραφικής και όχι μόνο Τσογλαναρίας!

    Η εξήγηση είναι στην παραπάνω καταγγελία της για τον κ. Φίλη (τον Πάγκαλο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κατ’ εικόνα και ομοίωση) την οποία προσωπικά υιοθετώ απόλυτα μιας και η μέχρι τώρα στάση του και οι δηλώσεις του δείχνουν ότι υπάρχει γραμμή άνωθεν προς αυτή την κατεύθυνση δηλ. η περιθωριοποίηση, η γελοιοποίηση και η πολιτική εξολόθρευση της κ. Κωνσταντοπούλου γιατί όρθωσε το ανάστημά της και προβάλει αντίσταση στην αρχιμνημονιακή «κωλοτούμπα» του Τσίπρα και της αυλής του.

    Βέβαια και οι πολιτικοί της αντίπαλοι σε πολλές περιπτώσεις εντός και εκτός της Βουλής με έντεχνο τρόπο προκάλεσαν την εκρηκτικότητα του χαρακτήρα της για να αποδομήσουν και να απαξιώσουν την ορθότητα του Κοινοβουλευτικού της λόγου ο οποίος μπορεί πολλές φορές να κουράζει με την μεγάλη λεπτομέρεια και ανάλυση αλλά αν μη τι άλλο δείχνει βαθιά γνώση των νόμων και του κανονισμού της Βουλής.

    Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι από εμάς προτιμούμε ένα φλύαρο (με ορθό λόγο) βουλευτή από ένα πρόβατο μιας κοινοβουλευτικής «αγέλης» το οποίο συντάσσεται χωρίς γνώμη και λόγο στα κελεύσματα και τις αποφάσεις του «Αρχιτσομπάνη» του κόμματος του! Επανέρχομαι όμως στην κ. Κωνσταντοπούλου και θεωρώ ότι έχει απόλυτο δίκιο που εκρήγνυται αφού το κόμμα της βιώνει την οργή αλλά και τον απόλυτο εξευτελισμό στα μάτια των ψηφοφόρων όχι μόνο γιατί τους κορόιδεψε πράττοντας τα εντελώς αντίθετα από όσα τους είχε υποσχεθεί προεκλογικά φέρνοντας πιο βάρβαρο μνημόνιο αλλά στην ουσία ξεπλένει πολιτικά και ηθικά τους πραγματικούς υπαίτιους της καταστροφής μας δηλ. το ΠΑΣΟΚ και την Ν.Δ. αφού ψηφίζουν παρέα τα νέα απεχθεί μέτρα των Ευρωπαίων τοκογλύφων. Φαίνεται πως οι καρέκλες και τα αξιώματα θόλωσαν την μνήμη και την κρίση της κυβερνητικής παρέας και δεν βλέπουν την παγίδα που τους έριξαν και η οποία θα τους καταστήσει στο άμεσο μέλλον όχι μια απλή «Αριστερή παρένθεση» αλλά μια «Αριστερή τραγωδία» που σε μια πραγματικά δύσκολη στιγμή της πατρίδας μας φάνηκε μικρή και ανίκανη προδίδοντας τις προσδοκίες και τις ελπίδες όσων την εμπιστεύθηκαν.

    Το σίγουρο είναι ότι η «αντρίκια» στάση ως προς την τηρήσει των θέσεων και των απόψεων της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου δεν μπορεί να αμαυρωθεί από τους «χαχόλους» του Μεγάρου Μαξίμου αλλά ούτε και από τους διαχρονικούς «γλείφτες» τύπου Κουρή οι οποίοι με τις χυδαίες φυλλάδες τους προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους στην εκάστοτε εξουσία.

    κ. Κωνσταντοπούλου η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι αν θέλετε να προστατέψετε το προσωπικό και το επιστημονικό σας κύρος εγκαταλείψτε εγκαίρως την «στάνη» του ΣΥ.ΡΙΖ.Α γιατί ο λύκος (η απαξίωση της ιστορίας) δεν είναι πλέον εκτός αλλά εντός αυτής!