Υπέρ της κυβέρνησης συνεργασίας ο Κώστας Μαρκόπουλος
  •  

    «Στην κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εθνικές εκλογές πρέπει να συμμετέχουν όλα τα κόμματα τα οποία υπερψήφισαν το μνημόνιο στο ελληνικό κοινοβούλιο.
    Πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις για να μπορέσουμε να επαναδιαπραγματευτούμε αποτελεσματικά τα επιβαρυντικά μέτρα του μνημονίου για την ελληνική οικογένεια και οικονομία.

    Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    Αυτήν την διαπραγμάτευση δεν μπορεί να την κάνει μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, ο ίδιος που υπέγραψε το τρίτο μνημόνιο.»

    Τα παραπάνω ανέφερε ο Κώστας Μαρκόπουλος στη χθεσινή τηλεοπτική παρουσία του στην πρεμιέρα της εκπομπής «ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 – Η Ελλάδα ψηφίζει» με τον δημοσιογράφο Κώστα Αργυρό. Η εκπομπή είναι μέρος του νέου πρωτότυπου προγράμματος του τηλεοπτικού δικτύου Hellasnet, το οποίο μεταδίδεται από το Atticatv και άλλα οκτώ επιλεγμένα μεγάλα περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια.

    Στην ίδια εκπομπή συμμετείχε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος για άλλη μια φορά παραδέχτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπέστη ήττα στην διαπραγμάτευση για το μνημόνιο.

    Ο Κώστας Μαρκόπουλος συνεχίζει τις τηλεοπτικές του παρουσίες και σε συνδυασμό με την περιοδεία του στην Εύβοια, συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις στον αγώνα νίκης της Νέας Δημοκρατίας σε αυτές τις εκλογές.