ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ. ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙΣ;
  •  kalpes

    ΑΠΟΧΗ .-   ΕΠΕΙΔΗ……….

    Όλες οι θεωρίες των μισθωτών του συστήματος που μας αποδεικνύουν ότι πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε, απορρίπτονται στην πράξη όπως κάτωθι.

    Α) Το Νοέμβριο του 2010 την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών είχαμε 65% λευκά αποχή και άκυρα.  Βγήκαν όλοι οι δοσίλογοι διαχειριστές και ο Παπούλιας είπε επί λέξη... «μέμφομαι αυτούς που εκφράζουν την οργή τους καθήμενοι στον καναπέ του σπιτιού τους ». Αυτοί λοιπόν που τους <<συμφέρει>>η αποχή, εξόρκιζαν τον κόσμο γιατί δεν πήγε να ψηφίσει. Τον παρακαλάγανε να ψηφίσει έστω και τα μικρά κόμματα, αν θέλει έτσι να δείξει την αγανάκτηση του.  Το συμπέρασμα που βγάζουμε με απλή λογική είναι ότι, για να σου λένε αυτοί πήγαινε ψήφιζε, έστω και μικρό κόμμα που δεν πρόκειται να βγει, σημαίνει ότι η αποχή δεν τους συμφέρει.  Και αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι αφού όλοι είναι μια συμμορία στο τέλος θα κάνουν κυβέρνηση με την συμμετοχή όλων των κομμάτων που θα μπουν στη Βουλή. Ακόμα και αν είναι 20 και όχι μόνο 7 η 8. ΑΝ όμως έχεις μια συμμετοχή στις εκλογες υψους 10%-20% με ποια νομιμοποίηση θα εφαρμόσουν μέτρα στο 90% ή 80% του πληθυσμού????? 

    Με την αποχή δεν τους νομιμοποιείς,

    Με την συμμετοχή σου στις εκλογές αποδέχεσαι ότι αποφασίζουν.

    Συνδυάζοντας άρθρα του Συντάγματος και νόμους, με δικαστικό τρόπο τους βγάζεις άκυρες τις εκλογές με την αποχή και δεν μπορούν να εφορμόσουν σε εσένα τα μέτρα που θα λάβουν.                                                           

    Η λευκή ψήφος είχε την έννοια ότι δεν δέχομαι κανένα κόμμα από τα υπάρχοντα και έτσι αν συγκέντρωνε 50% +1, είχε απόλυτη πλειοψηφία και ο πρόεδρος της δημοκρατίας ήταν υποχρεωμένος να διαλύσει όλα τα κόμματα, να γίνουν καινούργια χωρίς τους μέχρι τότε πολιτικούς.

    Επειδή είχαν σχεδιάσει αυτά που ζούμε σήμερα και ήξεραν ότι όλος ο κόσμος θα έριχνε λευκό, το 2003 -αν θυμάμαι καλά- άλλαξαν με νόμο την έννοια της λευκής ψήφου και την έκαναν ισότιμη των άκυρων και της αποχής. Έτσι αχρήστευσαν την λευκή ψήφο κατά την γνώμη τους. 

    Όμως το 2004 η Φουντουκίδου της Ν.Δ. έχασε τις εκλογές στην Πέλλα από τον υποψήφιο του Πασοκ επειδή δεν προσμετρήθηκαν ξεχωριστά οι λευκές ψήφοι, πήγε ευρωπαϊκά δικαστήρια και το 2008 τελεσίδικα πήρε αναδρομικά πίσω την έδρα. http://antistasitora.blogspot.gr/2012/01/kontra.html

    Και το αποτέλεσμα αν πάτε να ψηφίσετε θα είναι το ακόλουθο, είτε σας αρέσει, είτε δεν σας αρέσει:

    http://www.antistasitora.org/index.php/2-uncategorised/25-eseis-psifisate-aftoi-evgalan-to-diko-tous-apotelesma 

     

    Δεν συμμετέχουμε σε διαδικασίες που προτείνουν οι δοσίλογοι και παρανομούντες διαχειριστές της εξουσίας εφαρμόζοντας το άρθρο 120 του Συντάγματος και όχι μόνο αυτό.