''Η ΝΔ δεν πρέπει να ψάξει έναν "αντί-Τσίπρα"
  •  

     

    Βολές κατά ριπάς στη «Σαμαρική» πτέρυγα της ΝΔ εξαπέλυσε με δηλώσεις του στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,2 και με την Κέλλυ Κοντογεώργη, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος.

    Τόνισε οτι «οι σκληροί μνημονικοί όπως οι κ. Βορίδης και Γεωργιάδης έδιωξαν τον κόσμο από τη ΝΔ και πως ο κ. Σαμαράς το 2012 είχε πει ναι στο μνημόνιο χωρίς να ρωτήσει τα όργανα του κόμματος ενώ δεν είχε κάνει ποτέ καμία συζήτηση για όσα έγιναν όταν κυβερνούσε» και πρόσθεσε: «Στη Νέα Δημοκρατία ζούμε τα τελευταία δυο χρόνια με τα πρωτοσέλιδα ποιος θα δει ποιον καταντήσαμε κόμμα στρατηγών , χωρίς στρατιώτες, θέλουμε έναν αρχηγό που θα ενώσει όλες τις φυλές».

    Ο κ. Μαρκόπουλος τάχθηκε υπερ των πεπραγμένων κ. Μεϊμαράκη υποστηρίζοντας ότι  «σε δυο μήνες αλλάζοντας πλήρως την ρητορική πέτυχε να συσπειρώσει ωστόσο έχοντας την ιδιότητα του μεταβατικού δεν μπόρεσε να κάνει τις αλλαγές που έπρεπε στη ΝΔ».
     
    Χαρακτήρισε «κλειδί ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ. Μειμαράκη» γιατί –όπως είπε- «πολλά και σοβαρά στελέχη συναρτούν την απόφασή τους για κάθοδο στις εκλογές με την απόφαση του».
     
    Παράλληλα – ερωτηθείς σχετικά - σημείωσε ότι « Η πολιτική δεν είναι πασαρέλα και οι πολιτικοί δεν είναι μοντέλα τονίζοντας ότι θα είναι λάθος αν η ΝΔ  ψάξει έναν «αντι-Τσίπρα» και έναν ηγέτη να μας σώσει». Αυτό που χρειάζεται είπε είναι «να επανασυνδεθεί η ΝΔ με όσους έφυγαν από το κόμμα με νέες πολιτικές και νέα ρητορική».