Μήπως η παγκόσμια δικτατορία ξεκινά από την Ελλάδα;
  •  http://1.bp.blogspot.com/-6maX9OP2QGg/TuCEnTIQR-I/AAAAAAAAGD8/KIyE9FHrWN4/s400/%25CF%2584%25CE%25B9%25CF%2581%25CE%25B5%25CF%2583%25CE%25B9%25CE%25B1%25CF%2582.jpg
    Ας κάνουμε ενα απλο πειραμα σκεψης:

    Εστω οτι η Ελλάδα μας έχει ένα ελειμα στον προυπολογισμο της.
    Εστω οτι διαρκώς δανειζεται για να πληρωσεί και πληρωνει τοκους επι τοκων.
    Έστω οτι οι πολιτικοι μας παιρνουν μιζες και έχουν καταχραστεί δεκάδες εκατομυρια ευρω.
    Εστω οτι οι δημοσιοι υπάλληλοι ειναι διευθαρμενοι και τεμπεληδες. Ακομα ας αποδεχθουμε οτι ενα μεγάλο μερος του πληθυσμου φοροδιαφευγει στερώντας τη Κυβερνηση απο έσοδα που θα της επετρεπαν να πληρώσει τα δανεια και τους τοκους των δανειων. Περίπου αυτα μας ΕΙΠΑΝ οτι μας οδήγησαν εδώ… Ειμαστε περισσότερο διευθαρμενοι απο τη Γερμανια με την Siemens που λαδωνει τους παντες, με την Bosch που εξαπατει κατ’εξακολουθηση με πρανομο λογισμικο, την VW που λαδώνει βουλευτες και οργανωνει παρτυ με ναρκωτικα και πορνες;
    Ειμαστε τεμπέληδες οταν ειμαστε η 2η χωρα στον κοσμο σε ώρες εργασιας μετα το Μεξικο με την Γερμανια να βρισκεται στην 72η θεση;;; Γνωρίζεται πόσα Χρωσταει η Γερμανια;;; 8 ΤΡΙΣ!!!

    Τωρα ας διαγράψουμε απο το μυαλό μας ολα τα προηγουμενα δεδομενα και ας κανουμε μια νέα υπόθεση: Ας υποθέσουμε οτι τα νουμερα στο Γενικο Λογιστήριο του Κράτους μαγειρευτηκαν (οπως υποστηριχθηκε στο παρελθον) και οτι τα στοιχεία της Κρατικσης στατιστικη ςυπηρεσιας (ΕΛΣΤΑΤ) πειραχτηκαν για αυτα ωστε η χώρα να φανει ελειματικη οπως επίσης έχει υποστηριχθει ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ αλλά ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ!!! Τι έγινε στην χώρα λοιπον αυτα τα χρόνια του μνημονίου;;;;

    Δημιουργηθηκαν μονοπώλεια στα Σουπερμαρκετ κλεινοντας πολλές μικρές αλυσιδες και μικρα καταστήματα. Το ίδιο επιχειρηθηκε να γίνει με τα πρατήρια καυσίμων. Εκλεισαν εκατοντάδες χιλιάδες μικρές επιχειρησεις : Καταστηματα ρουχων, καλλυντικων, περιπτερα κλπ. Οι ίδιοι οι μνημονιακοι υπουργοι ανεξαρτητα Κυβερνησεων και κομμάτων δηλωναν οτι «τα μικρα μαγαζια ΠΡΕΠΕΙ να κλεισουν και χρειαζόμαστε μια-δυο μεγάλες αλυσίδες ΜΟΝΟ!». Στις ψυχιατρικες κλινικές π.χ. με τα μετρα που πηρε το υπουργειο υγειας πετυχε να τις οδηγησει σε πτωχευση με αποτελεσμα να εξαγοραστουν απο συγκεκριμενους επιχειρηματιες. Το ίδιο επιχειρειται να γινει και με τα φαρμακεια. Το ίδιο προσπαθουν να κάνουν με τα ταξι. Το ιδιο έκαναν με τα φορτηγα και τις μεταφορες.

    Ο Εθνικός πλουτος φευγει απο τα χέρια των επαγγελματιων και περνάει στα μονοπώλεια!

    Αυτα τα χρόνια του μνημονιου, αυτο που άλλαξε ήταν να περάσουν οι επιχειρήσεις στα χέρια ελαχιστων!!! Πέτυχαν να περάσουν μέτρα που περιορίζουν την ελευθερία των πολιτών θεσμοθετώντας συστημα φακελώματος με την «ολα σε ενα» ταυτοτητα. Ο λαός παραχωρεί ευχαρίστως τις ελευθερίες του προκειμένου να έχει «οικονομικά ωφελη» και με τη προφαση να «παταχθει η διαφθορα»!!! Οδηγουμαστε σε μια πρωτόγνωρη δικτατορια χωρις να το συνειδητοποιουμε. Οσοι υποτασονται θα εχουν οικονομικα ωφελη ενω οι υπολοιποι θα οδηγουντε σε οικονομική εξουθένωση με βαριους φόρους. Αυτο μας είπαν οτι θα συμβει σε όσους δεν κάνουν ολες τις συναλαγες τους αποκλειστικα με πλαστικό χρήμα.

    Ζουμε μια ευφανταστη Ηλεκτρονική δικτατορια!

    Υιοθετουμε τακτικές του Γ΄Ραιχ: Δεν βλέπουμε τον άνθρωπο σαν ανθρωπο αλλά σαν δαπάνη. Οι συνταξιουχοι, οι καρκινοπαθεις κλπ ασθενεις, οι αναπηροι δεν ειναι παραγωγικες μονάδες αλλά ζημιώνουν το συστημα. «Οι συνταξιουχοι ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. Ζουν πολλά χρόνια μετα τη συνταξιοδοτηση τους.» μας είχε πει ο κ.Λοβερδος, μια θεση που υιοθετησαν και άλλοι υπουργοι και βουλευτες. Παρομοια θέση εκφραστηκε για τους καρκινοπαθεις και τις θεραπείες που λαμβανουν. Η μείωση των συντάξεων και η μειωση της δυνατοτητας προσβασης στην υγεια στου Συνταξιουχους οδηγησε σε μειωση του μεσου ορου ζωής τα χρόνια των μνημονειων.

    Παράλληλα η υπογεννητικότητα ενισχύεται με την θεσπιση τεκμηρίων στα παιδιά της κάθε οικογένειας, ενω παράλληλα αυξηθηκε και η παιδικη θνησιμοτητα.

    Ζουμε Εθνικη Γενοκτονία και δεν το συνειδητοποιουμε!

    Ο Λαός καλείται να ψηφίσει Κυβερνησεις, να πει τη γνώμη του σε δημοψηφίσματα αλλά ανεξάρτητα απο αυτο η πολιτική γραμμή παραμένει σταθερη. Οι εκλογές δινουν την ψευδαισθηση της ελευθερης επιλογης και αποτελούν την προφαση να καταδειχθει ο λαός συνενοχος με τις εκαστοτες κυβερνητικες αποφάσεις. Στην πραγματικότητα, ΟΛΕΣ οι μνημονιακες Κυβερνησεις υιοθετησαν «μνημονια», νομους δηλαδη και τροποποιησεις που τους δόθηκαν απο το εξωτερικό, χωρίς καν να της διαβάσουν!!!

    Οι Ελληνικες Κυβερνησεις δεν αποφασιζουν και δεν νομοθετουν, αλλά λειτουργουν ώς εκτελεστικά όργανα ξενων δυναμεων και συμφερόντων.

    Δεν έχει σημασία τι σου είπαν οτι είσαι: Δεξιος, Αριστερος…
    Δεν έχει σημασία τι ψήφισες, ουτε τι σκεφτεσαι να ψηφισεις…


    Διέγραψε για μια στιγμή οτι σου λένε στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα. Κοιτα γύρω σου τι συμβαίνει και ποιος πραγματικά επωφελειται απο αυτο.
    Η κρίση στηθηκε για να στηθουν μονοπώλεια.
    Η κρίση στήθηκε για να ξεκινησει η Πανευρωπαικη δικτατορία.
    Η κρίση στήθηκε για να σε μετατρέψουν σε σκλαβο-τμημα μια μηχανης που εξυπηρετει την παραγωγη και να ξεφορτώνοτναι το άχρηστο τμημα οταν δεν μπορει να παραγει πια (συνταξουχους και ασθενεις)

    Μια Παγκόσμια Δικατορία ξεκινάει απο την Ελλάδα.
    Μήπως να την τελειώσουμε εμείς εδώ;;;

    Ξυπνα και κοιτα γυρω σου… Ξανασκεψου το!