Διαγωνισμός για την αναβάθμιση του κέντρου πληροφόρησης στο Λιμάνι Μαρμαρίου
  •  

    Ο Δήμος Καρύστου προκήρυξε πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για το έργο αναβάθμισης του υπάρχοντος τοπικού Κέντρου Πληροφόρησης στο Λιμάνι Μαρμαρίου συνολικού προϋπολογισμού 15.000 ευρώ με ΦΠΑ με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά για το σύνολο των ειδών.

    Το έργο περιλαμβάνει την παράδοση και εγκατάσταση του διαδραστικού συστήματος (Info Kiosk) και του λογισμικού τουριστικής πληροφόρησης στο υπάρχον τοπικό κέντρο πληροφόρησης στο λιμάνι Μαρμαρίου και την παράδοση των φυλλαδίων τουριστικής πληροφόρησης (15.000 τεμάχια) στο γραφείο Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Καρύστου.

    Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά, συνεταιρισμοί προμηθευτών.

    Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί τη Τρίτη 3 Nοεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ., στο Δημαρχιακό Κατάστημα του Δήμου Καρύστου (Δημαρχείο Καρύστου ) Ι. Κότσικα & Ελλήνων Αμερικής.

    ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΛΙΕΙΑΣ» 2007- 2013 ( ΕΠ.ΑΛ.) – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ» - ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΞΗΣ 4.1.2.1. «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΘΑΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΗΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ»- «ΒΕΛΤΙΩΣH / ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ Δ.Δ. ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ» 

    Ο Δήμαρχος Καρύστου διακυρήσει Πρόχειρο Μειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια << Βελτίωση\ Αναβάθμιση Υπάρχοντος Τοπικού Κέντρου Πληροφόρησης στο λιμάνι Μαρμαρίου Δ.Δ. Μαρμαρίου Δήμος Καρύστου>>, συνολικού προϋπολογισμού € 15.000,00 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%) με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά για το σύνολο των ειδών. 

    Το έργο που θα ανατεθεί στο πλαίσιο της παρούσας διακήρυξης περιλαμβάνει την παράδοση και εγκατάσταση του διαδραστικού συστήματος (Info Kiosk) και του λογισμικού τουριστικής πληροφόρησης στο υπάρχον τοπικό κέντρο πληροφόρησης στο λιμάνι Μαρμαρίου και την παράδοση των φυλλαδίων τουριστικής πληροφόρησης (15.000 τεμάχια) στο γραφείο Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Καρύστου. 

    Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας αποτελείται από τα εξής: α)«ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (INFO KIOSK)» με προϋπολογισμό 7.300,00 € β)«ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ» με προϋπολογισμό 3.000,00 € γ) «ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ» με προϋπολογισμό 1.895,12 €. 

    Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 12.195,12 ΕΥΡΩ (χωρίς Φ.Π.Α.) και στο ποσό των 15.000,00 ΕΥΡΩ (με Φ.Π.Α.). 

    Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά, συνεταιρισμοί προμηθευτών κατά τα οριζόμενα στο σχετικό άρθρο της διακήρυξης. 

    Η προθεσμία υποβολής των προσφορών είναι μέχρι την ημέρα και ώρα της διενέργειας του διαγωνισμού και όπως στην διακήρυξη.

    Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 3 Nοεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ., στο Δημαρχιακό Κατάστημα του Δήμου Καρύστου ( Δημαρχείο Καρύστου ) Ι. Κότσικα & Ελλήνων Αμερικής. Πληροφορίες για τον διαγωνισμό παρέχονται όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες:

    Για θέματα διαδικαστικά του διαγωνισμού, θέματα δικαιολογητικών, κλπ: o Τμ. Προμηθειών, τηλ: 2224350012-13 email: [email protected] 

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
    EΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ