Κώστας Μαρίνος: Ο Ελληνικός λαός ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ το άρθρο 120 του Συντάγματος !
  • Τι λέει το άρθρο 120 του Συντάγματος και οι υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό!!

    άρθρο 120 συντάγματος.jpgΣημ. Εφόσον λεγόμαστε και νιώθουμε Έλληνες, έχουμε ως Έλληνες εκτός από δικαιώματα και υποχρεώσεις!!! Η βασική μας υποχρέωση απέναντι στο Σύνταγμα είναι να αντιστεκόμαστε στην καταστρατήγηση του. Η καταστρατήγηση του Συντάγματος είναι για τους κυβερνώντες ψωμοτύρι. Από την στιγμή που ανέλαβαν το μόνο που κάνουν είναι να ενεργούν κατά των διατάξεων του Συντάγματος!!! Καμμία απόφαση από αυτές που έχουν λάβει σχετικά με μνημόνια, τρόικες και ΔΝΤ δεν είναι συνταγματικά αποδεκτή!!! Και επειδή το αυτί τους δεν ιδρώνει είμαστε υποχρεωμένοι να τους το υπενθυμίσουμε εμείς και να κάνουμε ότι απαιτείται για αυτό!!


    Σύνταγμα της Ελλάδας

    ΤΜΗΜΑ Δ': Ακροτελεύτια διάταξη

    Άρθρο 120

    1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε' Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

    Οταν η απεργίες δεν είναι ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και είναι μόνο μιας ημέρας δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα !

    Επίσης ο Ελληνικός λαός έχει ΣΙΧΑΘΕΙ τους συνδικαλιστές, γιατί όλοι τους ήταν και είναι κομματόσκυλα των κομμάτων που ΔΙΕΛΥΣΑΝ την ΕΛΛΑΔΑ !

    ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για να ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ όλοι οι υπεύθυνοι της σημερινής ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ !

    Για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ από τους ντόπιους&ξένους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ !

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ το ΚΕΦΑΛΙ ! ! !

    Επιβάλλεται να ΑΝΤΙΣΤΑΤΘΟΥΜΕ και να
    ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !

    Ο Ελληνικός λαός ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ το άρθρο
    120 του Συντάγματος !

    Θέλει ΤΟΛΜΗΝ και ΑΡΕΤΗΝ η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! ! !