Οι ιδρυτές του ελέγχου του νου και η αποδοτική μηχανή της Αόρατης κυβέρνησης!!!
  •  

    Οι Μυστικές δυνάμεις παίζουν με  το ασυνείδητο. Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο έχει επιστρατεύσει μεγάλους ανθρώπινους και υλικούς πόρους μέσα σε ένα σφιχτά δεμένο κατασκεύασμα, μία ιδιαίτερα αποδοτική μηχανή που συνδυάζει την ευφυΐα, αλλά και στρατιωτικές, διπλωματικές, οικονομικές, επιστημονικές και πολιτικές διαδικασίες "

    Μια μικρή ομάδα οικογενειών αποτελούν την Αόρατη κυβέρνηση. Διοικούν το σύστημα οι παππούδες τους, που οι προ-πάποι  τους δημιούργησαν. Πολλά ονόματα μας είναι γνωστά - Ροκφέλερ, Lehman, Morgan, Vanderbilt, Carnegie, Rothschild, Guggenheim.

    Ο Dr. John Coleman, στο βιβλίο του, Συνωμότες, αποκαλύπτει αυτή τη συνωμοτική ομάδα που δεν γνωρίζει εθνικά σύνορα, είναι υπεράνω του νόμου όλων των χωρών και, ελέγχει κάθε πτυχή της πολιτικής, του εμπορίου, της θρησκείας, της βιομηχανίας, των τραπεζών, των ασφαλιστικών, των ορυχείων, ακόμη και το εμπόριο ναρκωτικών.  


     
    Αυτά είναι τα ονόματα των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που χρησιμοποιούν για να μας υποδουλώσουν:  GE,  General Motors,  Chevron,  Du Pont.

     


     
    Η λίστα  των ιδρυμάτων της παγκοσμιοποίησης ξεκινά από το ινστιτούτο Tavistock και, συνεχίζει με τα εξής: Ίδρυμα Ροκφέλερ, CIA, MI6, SRI, Brookings, RAND, Λέσχη της Ρώμης, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, ΔΝΤ, PNAC, Κοινωνία προσκυνητή, Wharton School, NASA, και Παγκόσμια Τράπεζα.  
     
     
    Η αόρατη κυβέρνηση βρίσκεται στην εξουσία και υποδουλώνει τον κοινό άνδρα και την γυναίκα μέσω ενός "συστήματος"   επιρροής και ελέγχου. Ένα σύστημα τόσο λεπτό και εκτεταμένο που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να το δουν.



    Όσοι εμπλέκονται σε MK- ULTRA πρόγραμμα της CIA (και οι δύο χειριστές και handlerees), το FBI για τη λειτουργία COINTELPRO και, φυσικά, το Tavistock Institute Ανθρωπίνων Σχέσεων, όπου οι ιδρυτές του ελέγχου του νου εξακολουθούν να διαμένουν. Μεταξύ των αποφοίτων τους είναι Sigmund Freud, ο Carl Jung, Kurt Lewin, RD Laing, και  headshrinkers.