ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ! (βίντεο)
  •  

    Ευρωπαίος Χριστιανός προσήλυτος στο Ισλάμ προς χριστιανούς: «Θα κατακτήσουμε τη Ρώμη και θα διαλύσουμε-συνθλίψουμε τους σταυρούς σας!»
    Τα δυτικά Χριστιανικά δόγματα που...
    αλλοιώνουν το μήνυμα του ευαγγελίου προκειμένου να τραβήξουν περισσότερο κόσμο, κάνουν ένα τεράστιο λάθος. 

    Ευνουχίζουν την δύναμη και τον σκοπό της χριστιανικής σωτηρίας για την οποία ο Χριστός μας έχει καλέσει. 

    Όπου διαστρέφεται η διδασκαλία, αγνοείται ο ίδιος ο Χριστός.

    Οι άνθρωποι φεύγουν σήμερα από την εκκλησία γιατί δεν νοιώθουν αρκετά συνδεμένοι με αυτήν, ή την αποστρέφονται λόγω εσωτερικής σύγκρουσης και διαμάχης ενώ ένα ξερό, ξύλινο κήρυγμα και η πλημμελής ποιμαντική φροντίδα παίζουν επίσης καθοριστικό ρόλο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουμε περιπτώσεις μεταστροφής σε άλλη θρησκεία, όπως αυτή που θα δούμε. Ακόμα και στους Ορθόδοξους ναούς όπως έλεγε κάποιος πνευματικός μας, ο πάτερ Πορφύριος που κοιμήθηκε πριν από πέντε χρόνια, «όταν κοιτάζω την Κυριακή το εκκλησίασμα, νομίζω πως βρίσκομαι σε… γηροκομείο.»



    Ο Musa Cerantonio είναι ένας πιστός που άνηκε στην παπική εκκλησία και ο οποίος μεταστράφηκε σε μουσουλμάνο ονόματι Musa Cerantonio. Αυτός ο μουσουλμάνος στέλνει τώρα ένα πολύ χαρακτηριστικό μήνυμα προς όλους μας στην Ευρώπη αλλά και στην χώρα μας: «οι Χριστιανοί είναι άπιστοι οι οποίοι δεν αξίζουν σεβασμό ή να έχουν ναούς και το Ισλάμ έρχεται για να κατακτήσει τη Ρώμη.»

    Ο κύριος Cerantonio, σύμφωνα με την Daily Mail, προέρχεται από έναν χριστιανικό παπικό περιβάλλον. Στην παρακάτω εικόνα τον βλέπουμε στην πλατεία του Αγίου Πέτρου να κρατάει προκλητικά μια τζιχαντιστική σημαία με το μήνυμα : «Δεν υπάρχει άλλος θεός εκτός από τον Αλλάχ και ο Μωάμεθ είναι ο προφήτης του.»



    Σύμφωνα με κάποιο μπλογκ, την φωτογραφία αυτή την είχε ποστάρει πριν από τέσσερα χρόνια μαζί με ενδεικτικά σχόλια όπου ξεκαθαρίζει ότι οι Μουσουλμάνοι δεν υπερασπίζονται ούτε προστατεύουν άλλες θρησκείες. 

    Θεωρεί ότι οι Χριστιανοί δεν αξίζουν να έχουν εκκλησίες όπως οι Μουσουλμάνοι έχουν τζαμιά και λέει ότι το Ισλάμ τελικά θα κατακτήσει τη Ρώμη.

    Την φωτογραφία αυτή τη συνόδευαν λεγόμενα του όπου έλεγε: «Δεν πιστεύουμε στην θρησκευτική ισότητα. Το Ισλάμ είναι η αλήθεια και οι άλλες θρησκείες είναι ψεύτικες. Όταν ο Χριστός επιστρέψει θα διαλύσει και θα συντρίψει τους σταυρούς τους και το Ισλάμ θα κυριαρχήσει. Έχει κανένας πρόβλημα με αυτό ?»

    Στο παρακάτω βίντεο εξηγεί το λόγο μεταστροφής του στο Ισλάμ, που έγινε αφότου επισκέφτηκε το Βατικανό και μελέτησε το Χριστιανισμό και το Ισλάμ.



    Η περίπτωση αυτή του Musa Cerantonio, πρώην χριστιανού, είναι χαρακτηριστική για να κάνουμε κάποιες σκέψεις και εν όψει αυτών που έρχονται και μην νομίζετε πως η Ορθοδοξία δεν είναι στο στόχαστρο τους. Αυτά που γίνονται στην Συρία με τις σφαγές των Ορθόδοξων είναι πολύ χαρακτηριστικά.

    Οι ημέρες της απάθειας για τους πραγματικούς πιστούς έχουν παρέλθει. 


    Οι ημέρες της αδυναμίας και της διστακτικότητας έχουν τελειώσει πλέον. 

    Είναι καιρός πλέον να έρθουν ημέρες δικαιοσύνης κατά των διαφθορέων της πίστης που αφήνουν τις «πόρτες» ανοιχτές για να γεννηθούν τέτοιοι αποστάτες. 

    Οι μέρες που ζούμε είναι οι μέρες όπου όσοι έχουν ζήλο πρέπει να «πάρουν τα μαστίγια τους και να οδηγήσουν τους κλέφτες έξω από τον Ναό.»

    Για δεκαετίες οι δίκαιοι Χριστιανοί έχουν υποστεί κακομεταχειρίσεις και αγνοούνταν από τους εκκλησιαστικούς ηγέτες. 


    Αυτό συνέβαινε διότι πολλοί Χριστιανοί λανθασμένα τοποθετούσαν τους εαυτούς τους κάτω από την κυριαρχία των εκκλησιαστικών ηγετών. 

    Έτσι είχαν την εντύπωση ότι κάνουν το σωστό, με το να είναι δηλαδή υποτακτικοί, ακόμα και αν με αυτόν τον τρόπο προωθούσαν το κακό και τη διαφθορά.

    Αν λοιπόν βλέπουμε οπουδήποτε ιερείς να μιλούν υπέρ του Ισλάμ, ή ακόμα και υπέρ της… ομοφυλοφιλίας θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε άμεσα. 


    Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους αποστατες και τους αιρετικούς ιερείς και όχι μόνο αυτό, αλλά και να τους ασκήσουμε πίεση. 

    Η εκκλησία δεν είναι μόνο ο κλήρος αλλά το ποίμνιο και το ποίμνιο κάποτε ανεβοκατέβαζε πατριάρχες στην Κωνσταντινούπολη.

    Αν δεν πράξουμε τα ανωτέρω, θα έχουμε σταδιακά ακόμη μεγαλύτερο αριθμό αποστατών από την εκκλησία, όπως η περίπτωση που αναφέραμε, αλλά και άθεων. Ενώ το Ισλάμ θα είναι μέσα στα ίδια μας τα σπίτια!

    «Και στον επίσκοπον της Εκκλησίας της Λαοδικείας γράψε• Αυτά λέγει ο Αμήν, ο απολύτως αξιόπιστος και αληθινός μάρτυς, η άναρχος και δημιουργική αιτία και αρχή της ορατής και αοράτου δημιουργίας του Θεού.Γνωρίζω καλά τα έργα σου, τα ολίγα, τα ατελή και χλιαρά. Αυτά και μαρτυρούν, ότι ούτε ψυχρός είσαι ως προς την πίστιν, ούτε θερμός. Είθε να ήσουν ψυχρός (διότι υπήρχεν ελπίς να μετανοήσης και θερμανθής) η να ήσουν ζεστός και θερμός. Έτσι επειδή είσαι χλιαρός και ούτε (είσαι) ζεστός ούτε ψυχρός, μέλλω να σε αποβάλλω σαν εμετό από το στόμα μου» Αποκάλυψη 3,14-16