Οι αγρότες απέκλεισαν το λιμάνι του Μαρμαρίου
  • Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αγροτών κτηνοτρόφων στο λιμάνι του Μαρμαρίου έδωσαν σήμερα οι αγρότες  που ανέβηκαν στα τρακτέρ και βγήκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, το φορολογικό και το κόστος παραγωγής.

    Κατευθύνθηκαν με τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους αυτοκίνητα, προς το λιμάνι, διά μέσου της κεντρικής παραλιακής οδού μπλοκάροντας
    τον αποκλεισμο του λιμανιού για περίπου 3 ώρες.

    Οι αγρότες παίρνουν θέση μάχης, δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν στις σημερινές κινητοποιήσεις αφού η υπομονή τους έχει εξαντληθεί από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους τα οποία οξύνονται με το ασφαλιστικό.

    Οι αγροτοκτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται τόσο για το σχέδιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης που προωθεί η κυβέρνηση, όσο και για την αύξηση της φορολογίας των αγροτών, υποστηρίζοντας ότι δεν αντέχουν το υψηλό κόστος φορολόγησης και ότι πρέπει να μπει φραγμός στα σχέδια της κυβέρνησης για να μην καταρρεύσει η πρωτογενής παραγωγή της χώρας.
     
    Οι αγρότες ζήτησαν για ακόμη μια φορά την παρέμβαση του πρωθυπουργού για την επίλυση των ζητημάτων τους και διάλογο από μηδενική βάση.