Δηλώστε συμμετοχή στο Αποκριάτικο ξεφάντωμα Μαρμαρίου
  •  Η πόλη του Μαρμαρίου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό-Τουριστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καρυστου "ΑΝΕΜΟΠΥΛΕΣ", διοργανώνει και φέτος το καθιερωμένο καρναβάλι που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία Κυριακη της Αποκριας (13-3-2016) στο Μαρμάρι.

    Ο ως άνω Οργανισμός, στηρίζοντας κάθε προσπάθεια πολιτιστικής αναβάθμισης της περιοχής μας, θα συμβάλει για την όσο δυνατόν καλύτερη διοργάνωση του φετινού καρναβαλιού.
     
    Για το σκοπό αυτο, καλεί όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τα σχολεία, τα αθλητικά σωματεία, τις σχολές μουσικής και χορού, αλλα και όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος ως καρναβαλιστές, να δηλώσουν την πρόθεση τους για συμμετοχή.
     
    Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρέλαση αρμάτων αλλα και πεζοπόρων τμημάτων καρναβαλιού, η δε επιλογή των θεμάτων που θα παρουσιάσουν οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα ειναι ελεύθερη.

    Σκοπός μας ειναι να δημιουργήσουμε εορταστική ατμόσφαιρα, να προσφέρουμε γέλιο, χαρά και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους.

    Παρακαλούμε, εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε, να μας το γνωστοποιήσετε εγγράφως, το αργότερο μεχρι 10-2-2016, δηλώνοντας τον τροπο συμμετοχής σας και το θέμα που θα παρουσιάσετε.

    Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6976639109, κ. Αθηνα Αλεξανδρή.
    Ο Πρόεδρος του Δ.Σ
    Αλκιβιαδης Βοσσος