Δέστε τι κάνει η Σκύρος... και τι θα μπορούσε να κάνει η Κάρυστος
  •  

    Δέστε τι κάνει η Σκύρος και μετά μιλάμε για τουριστική ανάπτυξη μέσα από ένα ενεργειακό τοπίο που καταντήσατε την Κάρυστο το 2016

    -Η Σκύρος, το όρος Κόχυλας και οι δράσεις του Προγράμματος LIFE που υλοποιήθηκε από τον Δήμο Σκύρου, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία βρίσκονται στους 24 υποψήφιους για τα φετινά Ευρωπαϊκά Βραβεία NATURA 2000!
    Μια σειρά δράσεων για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας – μονοπάτια, ορνιθοπαρατήρηση, φυτεύσεις σφενδαμιού, ειδικές εκδόσεις, δημιουργία εκθεσιακού χώρου, παραγωγή ντοκιμαντέρ, και τόσα άλλα – συσπειρώνει όλο το νησί, καθιερώνει τον Κόχυλα ως προορισμό οικολογικού τουρισμού και διακρίνεται στην κατηγορία «Κοινωνικο-οικονομικά οφέλη».





    Κι ακόμα το LIFE Σκύρου, διεκδικεί το βραβείο κοινού (EU Citizens Award) που θα κριθεί μέχρι τις 8 Μαΐου 2016 με διαδικτυακή ψηφοφορία.

    Αφιερώστε ένα λεπτό από τον χρόνο σας για να υποστηρίξετε την υποψηφιότητά της Σκύρου και ψηφίστε για το βραβείο κοινού εδώ: http://natura2000award-application.eu/finalist/2678
     

    Η ξεχωριστή βιοποικιλότητα της Σκύρου αξίζει την ψήφο όλων μας!




     


    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
    Περιβάλλοντος και Πολιτισμού
    Τριπόδων 28
    105 58 Αθήνα
    Τηλ:210 3225245
    Fax:210 3225240
    Email: [email protected]

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ