ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Ξεγυμνωθηκε η κυβερνηση Συριζανελ στα ματια των Ελληνων και κυριως οσων την ψηφισαν στις τελευταιες εκλογες επειδη πιστεψαν στα οσα υποσχονταν Τσιπρας και Καμμενος.  Οι ταγοι της εθνικης αναγεννησης εγιναν λαγοι των νεων μνημονιων. Οι σκληροι υπερασπιστες των συμφεροντων των φτωχων και λαικων στρωματων εγιναν γατακια στο χαλι του ΔΝΤ το οποιο μεχρι χθες εξορκιζαν.

    Μονο οργη για την πολιτικη απατη και θλιψη για το μελλον της κοινωνιας μπορει να υπαρχει πλεον αλλα και μια μεγαλη αποστολη. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ οι ανικανοι καρεκλοκενταυροι της εξουσιας οσο το δυνατον πιο γρηγορα. Ειναι εθνικο καθηκον πια οι πολιτες να αντιληφθουν οτι οι κυβερνωντες μισουν την κοινωνια και λειτουργουν γατζωμενοι στην καρεκλα της εξουσιας που ακομα δεν εχουν χορτασει. 

    Πως αλλιως να εξηγησουν οτι φορολογουν οσους κερδιζουν ... απο 617 ευρω τον μηνα. Πως να κρυψουν οτι μισθοι και συνταξεις θα μειωθουν απο 30-120 ευρω μεσω της αυξησης φορολογιας και αλληλεγγυης. Πως να δικαιολογησουν οτι αυξανουν τον ΕΝΦΙΑ για τον οποιον κραυγαζαν πριν ενα χρονο. Πως να συγκαλυψουν οτι θα παρουν το 65% του εισοδηματος των ελευθερων επαγγελματιων με φορους και ασφαλιστικες εισφορες. Πως να αντικρυσουν τα λαικα στρωματα με 24% ΦΠΑ, με αυξηση σε πετρελαιο θερμανσης, με αυξηση στην βενζινη ακομα κα στην μπυρα κατα 70 λεπτα το μπουκαλι, και τον καφε κατα 4 ευρω το κιλο...

    Οσο κι αν ψαξει ο πλεον καλοπιστος δεν θα βρει ουτε μια επιτυχια στην συνεχη διαπραγματευση απο τον ιανουαριο του 2015 αλλα ουτε μια συγγνωμη ουτε μια παραιτηση Υπουργου ουτε μια αντιρρηση βουλευτου..

    Επιμυθιο του ολεθρου το υπερταμειο στο οποιο μεταφερεται οτι εχει απομεινει απο τον πλουτο της χωρας και το οποιο θα χειριζεται τα περιουσιακα στοιχεια χωρις ελεγχο βουλης και κομματων και πλειοψηφια που θα ελεγχεται απο τους δανειστες.. Προκειται για παρανομη αντισυνταγματικη και εθνικα επικινδυνη αποφαση.

    Ορθως η ΝΔ δεν ψηφισε  Ορθως Η ΝΔ αντισταθηκε στις σειρηνες της συγκυβερνησης. Ορθως η λυση ειναι οι εκλογες. Ακομα και οσοι το αμφισβητουν θα το αντιληφθουν μολις ερθει ο λογαριασμος στο σπιτι τους.

    Η κυβερνηση αυτη ειναι εχθρος της κοινωνιας. Πρεπει να φυγει το συντομοτερο.

    ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ