Παράταση της προθεσμίας ένταξης στη ρύθμιση των 120 δόσεων για έναν ακόμη μήνα ζήτησε το Επιμελητήριο Ευβοίας
  •  

    Την παράταση της προθεσμίας ένταξης στη ρύθμιση των 120 δόσεων για έναν ακόμη μήνα, πέραν της 7ης Οκτωβρίου 2019, ζήτησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ευβοίας στη χτεσινή του συνεδρίαση

    Την παράταση της προθεσμίας ένταξης στη ρύθμιση των 120 δόσεων για έναν ακόμη μήνα, πέραν της 7ης Οκτωβρίου 2019, ζήτησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ευβοίας στη χτεσινή του συνεδρίαση.

    Σκοπός αυτής της επιπλέον παράτασης, είναι να διευκολυνθούν οι οφειλέτες στον διακανονισμό των οφειλών τους με τους πλέον ευνοϊκούς όρους, καθώς, τις τελευταίες ημέρες, έχει παρατηρηθεί ιδιαιτέρως μεγάλη συμμετοχή στη ρύθμιση των 120 δόσεων. 

    Επίσης είναι σε εξέλιξη οι έλεγχοι των παλαιών χρήσεων οι οποίες θα ολοκληρωθούν τον Δεκέμβριο του 2019 και θα δοθεί και σε αυτές τις περιπτώσεις η δυνατότητα να ενταχθούν στη ρύθμιση των 120 δόσεων.

     


    Επισημαίνεται ότι η ρύθμιση των 120 δόσεων και η παράταση που δόθηκε μέχρι της 7 Οκτωβρίου 2019 για την ένταξη σε αυτήν αποτελούν την τελευταία ευκαιρία για όσους έχουν οφειλές προς το Δημόσιο. Για τον λόγο αυτό κρίνεται αναγκαίο να δοθεί επιπλέον παράταση.
     
    Σημειώνεται επίσης ότι με την απώλεια της ρύθμισης χάνεται το δικαίωμα του ακατάσχετου λογαριασμού και επανέρχονται οι προσαυξήσεις.