Η ΛΕΣΧΗ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ μαζί με την διαδικτυακή πύλη e-karystos για άλλη μια φορά θα προσπαθήσουν να πετύχον τον στόχο τους για την ανάδειξη και προβολή της νότιας Καρυστίας.
  • 2nd Agro Quality Festival
    ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
    13, 14 & 15 Μαΐου 2011
    «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων – Γκάζι

    ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ 
    «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ»

    Η ΛΕΣΧΗ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ
    μαζί με την διαδικτυακή πύλη e-karystos για άλλη μια φορά θα προσπαθήσουν να πετύχον τον στόχο τους για την ανάδειξη και προβολή της νότιας Καρυστίας.

    Η μοναδική στο χώρο της εκδήλωση με τίτλο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ» επιχειρεί μια ιδιαίτερη προσέγγιση, συγκεντρώνοντας όλη την αγορά των ειδών της ποιοτικής διατροφής και του ευ ζην, παρουσιάζοντας την, τόσο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, όσο και στους επαγγελματίες του χώρου.

    Ο πλούτος της ελληνικής υπαίθρου αλλά και τα εκλεκτότερα αγροτικά και παραδοσιακά προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά θα παρουσιαστούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο AGRO QUALITY FESTIVAL – ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 13-15 Μαΐου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

    Η Ελληνική Περιφέρεια, έχει δηλώσει δυναμικό παρόν στο φεστιβάλ με τα πιστοποιημένα (ΠΟΠ & ΠΓΕ) και τα παραδοσιακά προϊόντα του τόπου τους παρουσιάζοντας αυτό που ονομάζουμε ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

    Η ομάδα των παραγωγών αποτελείτε από τους :
    1. Μεντάκη Στράτο γνωστό ζωγράφο και σήμερα παραγωγό μανιταριών και παραδοσιακών λικέρ με βάση το τσίπουρο ,όπως η αρμπαρόριζα που έκανε τους ζαχαροπλάστες να την προτιμήσουν στις παρουσιάσεις τους.
    2. Μαρία και Κώστα Τσαπέπα παραγωγοί μελιού και παστελιού που εντυπωσίασαν με την γνησιότητά τους
    3. Πεζάς Γιάννης – Παυλάκης Μανώλης από την Οινοποιητική Καρυστίας που με την υπέροχη μαλαγουζιά τους έκαναν τους Chef των άλλων εκδηλώσεων να την χρησιμοποιούν στην μαγειρική για το αρωμά της.
    4. Σοφία Τόλια γνωστή αγρότισσα των Στύρων που η μικρή παραγωγή της σε πολλά είδη , που μόνο στα Στύρα βρίσκεις , άφησε τους δοκιμαστές άναυδους.
    5. Ζέρβα Παναγιώτη από την Ευβοϊκή Ποτοποιία με το τσίπουρο έκανε τους επισκέπτες να θέλουν και δεύτερο σφηνάκι
    6. Αφοί Παναγιώτου από την μικροζυθοποιία Septem εντυπωσίασαν για την ποιότητα και γεύση που οι χρήστες ζητούσαν τόπο διάθεσης και διανομής για να μπορέσουν να γίνουν οπαδοί της ελληνικής και ευβοιώτικης μπύρας.

    Xωριγοι για την παρουσίαση:
    1. Ακτή Αφροδίτη (Αφοί Λέκκα)
    2. Castello Rosso (Τέσης Μανώλης)
    3. Δελφίνι (οικογένειας Ν. Τζώρτζη)
    4. Sunset (Αφοι Σάκκα )
    5. Saint Georgio (Τζάνη Γεώργιο)
    καθώς και οι επαγγελματίες Βλάμης Γεώργιος , Πέππας Τάκης , Κρίσιλιας Αθανάσιος καθώς και τα πρακτορεία των Ν. Στύρων – Αγ. Μαρίνας που συνέβαλαν στη μεταφορά των μελών της Λέσχης.

    Στον κατάλογο των χορηγών όπως πληροφορούμαστε από τον Ταμία της Λέσχης προστέθηκαν και άλλα ξενοδοχεία και επαγγελματίες της περιοχής των Στύρων ώστε να στεφτεί με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία