Μας δουλεύουνε. Μιλάνε για συγχώνευση. Λες και το θέμα ειναι αν θα συγχωνευθούμε δοιηκητικα.Καλούμε σε συστράτευση όλους τους δημότες και φίλους της Νότιας Καρυστίας.
  • ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
    Ι. Κότσικα 2, 34001 ΚΑΡΥΣΤΟΣ Τηλ.: 22240 22246 Fax:22240 23666 e-mail:[email protected]

    24-5-2011
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Αγαπητοί Συνδημότες,
    το απαράδεκτο Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Υγείας, που έφτασε στο Δημαρχείο και μιλάει για μη συγχώνευση του Νοσοκομείου Καρύστου, υποτιμάει τη νοημοσύνη μας και δείχνει ότι, όπως συμβαίνει και με το 2ο Δημοτικό έτσι και τώρα, μας εμπαίζουν, παίζοντας με τις λέξεις και προκαλώντας την αγανάκτησή μας.

    Καλούμε σε συστράτευση όλους τους δημότες και φίλους της Νότιας Καρυστίας, να συνεχίσουμε τον αγώνα και την Πέμπτη, το πρωί στις 6, από τις πλατείες Καρύστου, Μαρμαρίου και Στύρων να ξεκινήσουμε για τη Χαλκίδα για την προγραμματισμένη διαδήλωση, που θα γίνει στις 8:30 π.μ. με το κλείσιμο της Υψηλής Γέφυρας.

    Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση και σε όλους τους τόνους ότι δεν θα υποχωρήσουμε σε υποσχέσεις που δεν πείθουν κανέναν και θα συνεχίσουμε έως ότου τα δίκαια αιτήματά μας, που έχουν να κάνουν με τα πολυτιμότερα αγαθά του ανθρώπου ΕΡΓΑΣΙΑ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΥΓΕΙΑ, γίνουν ΠΡΑΞΕΙΣ.

    Ενωτικά και με δύναμη,
    Νίκος Μανώλης
    Δήμαρχος Καρύστου