Η χθεσινή ημέρα αποτελεί σταθμό για τα δρώμενα της Καρυστίας. Παραμένουμε σε επιφυλακή και εφόσον δεν γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις θα κλιμακώσουμε περαιτέρω τις κινητοποιήσεις.
  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Σχετικά με τη μεγαλειώδη και συγκινητική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε χθες στη Χαλκίδα, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημοσίως όλους τους πολίτες που έλαβαν μέρος, όλους τους εργαζόμενους που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων διεκδικώντας τα αυτονόητα, καθώς και όλους τους φορείς και συλλόγους που συμπαραστάθηκαν εμπράκτως, κλείνοντας μάλιστα και τις επιχειρήσεις τους.
    Επίσης, θα ήταν παράβλεψη να μην χαιρετήσουμε όλα τα πολιτικά πρόσωπα που στάθηκαν δίπλα μας.
    Από την πλευρά μας θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε ενωμένα και δυναμικά έως ότου τελεσφορήσουν επιτυχώς οι προσπάθειες μας.
    Η χθεσινή ημέρα αποτελεί σταθμό για τα δρώμενα της Καρυστίας.
    Άνθρωποι όλων των ηλικιών και ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων ενώθηκαν για έναν κοινό σκοπό.
    Ενώθηκαν και με πνεύμα αγωνιστικό έστειλαν ένα βροντερό μήνυμα αξιοπρέπειας και ελπίδας.
    Ζήτησαν με μία ενιαία φωνή διατήρηση, και γιατί όχι αναβάθμιση, του Νοσοκομείου Καρύστου, την κατασκευή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου, καθώς και διατήρηση της ΔΟΥ.
    Η μεγαλειώδης συγκέντρωση έδειξε και απέδειξε ότι ήρθε η ώρα η Πολιτεία να σταματήσει να μας αντιμετωπίζει ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.
    Οι κινητοποιήσεις όλων αυτών των ημερών, με αποκορύφωμα τη χθεσινή διαμαρτυρία στη Γέφυρα και στο Διοικητήριο της πρώην Νομαρχίας έδειξαν να ευαισθητοποιούν τους εκπροσώπους περιφερειακής και κεντρικής διοίκησης και αποσπάσαμε δεσμεύσεις τόσο από τον Αντιπεριφερειάρχη κο Μπουραντά όσο και από το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης με εσπευσμένα δελτία τύπου.
    Και επειδή scripta manet (τα γραπτά μένουν) ευχόμαστε να μην μείνουνε στα λόγια.

    Ως δημοτική αρχή σας διαβεβαιώνουμε ότι παραμένουμε σε επιφυλακή και εφόσον δεν γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις θα κλιμακώσουμε περαιτέρω τις κινητοποιήσεις.

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
    ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ