ΔΙΚΕΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ

Πόλη Εταιρεία : Καταδυτικό κέντρο - είδη αλιείας,Ναυτιλιακά,Είδη camping
Υπεύθυνος Υπεύθυνος : Δικέλας Κυριάκος
Νομός Νομός :
Ευβοια 
Πόλη Πόλη : Κάρυστος
Πόλη Διεύθυνση : Σαχτούρη & Δυτική Περιμετρική 
Πόλη T.K. :  34001 
Πόλη Τηλέφωνο : 22240 25765
Πόλη Fax :  22240 25765
Πόλη 
Κινητό : 6937456494 - 6974558764
mail E-mail :  [email protected]  
URL
 Web site: http://www.diveinevia.gr
URL
Κατηγορία :  Καταδυτικό κέντρο - είδη αλιείας - Ναυτιλιακά - Είδη camping
περιγραφή Περιγραφή: Το καταδυτικό κέντρο και είδη αλιείας Dikelas σας καλωσορίζει στην Κάρυστο και σας εύχεται να περάσετε ευχάριστες και συναρπαστικές στιγμές μέσα από τις δραστηριότητες που προσφέρει η επιχείρηση μας.

 

Το  Dikelas Dive Center  βρίσκεται στην Κάρυστο Ευβοίας. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που αποτελείται από τον Κυριάκο Δικέλα και τη σύζυγο του Θάλεια. Οι δράσεις μας είναι οι εξής:

  • Καταδυτικό κέντρο/ σχολή Padi από το 2 0 0 7
  • Σχολή ελευθερης κατάδυσης FDI από το 2 0 09
  • Καταστημα πώλησης καταδυτικού εξοπλισμού και ειδών αλιείας από το 1 9 9 8

Το προσωπικό μας χόμπι δεν είναι άλλο από την ίδια τη θάλασσα….
Σκοπός μας είναι ο επισκέπτης / τουρίστας που θα θελήσει να γνωρίσει την κατάδυση στην Κάρυστο να φύγει με τις καλύτερες καταδυτικές αναμνήσεις.

Αυτό επιτυγχάνεται με άμεση και προσωπική ενασχόληση με τους πελάτες μας.

Εμείς τον ενημερώνουμε ,τον εξοπλίζουμε, τον συνοδεύουμε στις καταδύσεις του πάντοτε με ευχάριστη διάθεση και απόλυτη ασφάλεια καθώς είμαστε πολύ καλοί γνώστες της περιοχής.

 

Ο εξοπλισμός που ενοικιάζουμε είναι ολοκαίνουργιος της εταιρείας Mares και η μεταφορά στα καταδυτικά σημεία γίνεται με το ειδικά διαμορφωμένο για καταδύσεις φουσκωτό σκάφος μας :  Joker 5 , 6 m.

Τα καταδυτικά σημεία που επισκεπτόμαστε περιλαμβάνουν όλη τη Νότιο Εύβοια.

Θα δούμε μεταξύ άλλων:

  • το ναυάγιο στα νησιά Πεταλιοί, ένα σχεδόν ολόκληρο τσιμεντάδικο που έχει σταθεί στα πλευρά ενός μικρού νησιού. Ξεκινώντας από τα 1 5 μ και φτάνει μέχρι τα 3 0 μ βάθος
  • το ναυάγιο στο Ποτάμι που αποτελείται από 2 - 3 μεγάλα τμήματα με εύρος από 1 8 - 3 5 μ. Πολύ εντυπωσιακό, καθώς εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά σου κομμάτι-κομμάτι. Ευκαιρία για κάθε δύτη που θέλει να εξασκήσει τις ικανότητες του στην υποβρύχια πλοήγηση προσπαθώντας να ολοκληρώσει την αναζήτηση όλων των κομματιών του ναυαγίου
  • το ναυάγιο στην Αρχάμπολη που είναι πολύ προσβάσιμο 1 4 - 1 6 μ. Αποτελείται από ένα φορτηγό πλοίο που κείτεται ανάποδα στο πυθμένα με την προπέλα προς την επιφάνεια.
  • 5 - 6 διαφορετικές μεσοπέλαγες ξέρες σκορπισμένες στον κόλπο της Καρύστου που ξεκινούν από 5 μ και φτάνουν τα 3 0 μ βάθος με πλούσια θαλάσσια ζωή και υπέροχα χρώματα. Σκαλωμένες επάνω τους θα δούμε παλιές μεγάλες άγκυρες πλοίων.
  • Την πολύ εντυπωσιακή ξέρα στη νήσο Μανδήλι με πολύ πλούσια ζωή, μεγάλα ψάρια και βράχια.. Σαν αποκορύφωμα αυτής της κατάδυσης θα μπούμε σε μια υποβρύχια σπηλιά που ξεκινά από τα 2 8 μ και καταλήγει στα 1 8 μ βάθοςΑυτά αποτελούν ένα μικρό δείγμα από ότι θα δουν  οι αυτοδύτες που θα μας επισκεφτούν.
    Για αυτό επισυνάπτεται και CD με λίγες φωτογραφίες. Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στο web site μας.

    Επίσης κάθε δύτης φεύγει με το προσωπικό του CD

    Αν κάποιοι από τους επισκέπτες της περιοχής μας δεν είναι αυτοδύτες μπορούν να συμμετάσχουν σε κάποιο τουριστικό πρόγραμμα γνωριμίας με την κατάδυση.

·        SNORKELING περιήγηση στην επιφάνεια με μάσκα και αναπνευστήρα

·        DISCOVER SCUBA DIVING η απαραίτητη θεωρία στην αίθουσα, εκμάθηση κάποιων δεξιοτήτων σε ρηχά νερά και η πρώτη κατάδυση πάντα με στενή συνοδεία του εκπαιδευτή με πλήρη εξοπλισμό αυτόνομης κατάδυσης έως τα 1 2 μ max.