Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Ποτάμι ΔέσποιναΠόλη
 Εταιρεία : Ποτάμι Δέσποινα
Υπεύθυνος Υπεύθυνος : Γκασιάμης Κωνσταντίνος
Νομός Νομός : Ευβοϊα 
Πόλη Πόλη : Ποτάμι  Πλατανιστού  Καρύστου
Πόλη Διεύθυνση :
 Ποτάμι  Πλατανιστού
Πόλη T.K. :  34001 
Πόλη Τηλέφωνο : 22240 25647 
Πόλη Κινητό : 6937910505 - 6932656590
Πόλη Fax : 
mail E-mail : 

URL
 Web site: 
URL
 Κατηγορία : 
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
περιγραφή Περιγραφή: 
Το Ποτάμι Δέσποινα είναι ένα οικογενειακό και οικονομικό κατάλυμα με έμφαση στην άνεση του επισκέπτη. Διαθέτει 10 δωμάτια διάφορων τύπων, που ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις.


Τα δωμάτια είναι όμορφα διακοσμημένα, πλήρως επιπλωμένα και ιδανικά για ξεχωριστές και μοναδικές διακοπές.
Η φιλόξενη οικογενειακή ατμόσφαιρα θα σας κάνει να νιώσετε σα στο σπίτι σας.Το φιλικό περιβάλλον, το ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό του Ποτάμι Δέσποινα, καθώς και οι καταπληκτικη παραλία που βρίσκονται σε απόσταση 50m, εγγυώνται μία άνετη διαμονή και αξέχαστες διακοπές.
Το Ποτάμι Δέσποινα βρίσκεται σε μία από τις ομορφότερες περιοχές του Πλατανιστού, με υπέροχη αμμουδιά, πλατάνια και τρεχούμενα νερά του δήμου Καρύστου. Στο Ποτάμι Δέσποινα πιστεύουμε ότι η πολυτέλεια βρίσκεται στην απλότητα, τη διακριτικότητα και τη ζεστή φιλοξενία. Το ήσυχο και καταπράσινο περιβάλλον, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, το καθιστά ξεχωριστό και μοναδικό. Εδώ θα σας δοθεί η ευκαιρία να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε στα ευρύχωρα και άνετα δωμάτιά μας.

Παραλία Ποτάμι (Πλατανιστού). 
Κάρυστος Μαρμάρι Στύρα| Ξενοδοχεία Hotels Διαμερίσματα Δωμάτια Ενοικιαζόμενα Βίλλες Μεζονέτες Studios Bungalows Διαμονή στην Κάρυστο Μαρμάρι Στύρα Εύβοια Καταλύματα Επιπλωμένες κατοικίες