«Η Νέα Δημοκρατία θα είναι ο νικητής των εκλογών»
  •  

    «Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις από το debate των πολιτικών αρχηγών, γιατί ήταν αυτός που έδειξε έτοιμος να συγκροτήσει κυβέρνηση συνεργασίας με στόχο την επαναφορά της χώρας στην σταθερότητα και την ανάπτυξη, μετά το καταστροφικό εφτάμηνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.» 

    Την πεποίθηση του αυτή, εξέφρασε ο Κώστας Μαρκόπουλος στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Νότια Ελληνική Τηλεόραση, ο οποίος καλύπτει όλη την Πελοπόννησο.

    Ο Κώστας Μαρκόπουλος επίσης ανέφερε ότι «ο Τσίπρας βρέθηκε σε θέση άμυνας και παραδέχθηκε ότι έκανε λάθη ως πρωθυπουργός. Τα λάθη όμως αυτά κόστισαν στην χώρα πολλά δις ευρώ, επιβαρύνοντας την ήδη άσχημη οικονομική κατάσταση της πατρίδας μας. Την στιγμή που η χώρα άρχισε να εμφανίζει πλεονάσματα, έστω και πενιχρά, που μας έδιναν όμως την δυνατότητα να ελαφρύνουμε τις οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα, ξαναγυρίσαμε σε ελλείμματα, γεγονός που θα γίνει αισθητό σε όλους και οδυνηρό ιδιαίτερα στις φτωχές οικογένειες.

    Ο Τσίπρας στην αγωνία του να προστατέψει το δημόσιο τομέα καταστρέφει τον ιδιωτικό, που αποτελεί όμως το 70% της οικονομίας. Το νέο μνημόνιο του Τσίπρα και οι ατέρμονες αλλά αναποτελεσματικές διαπραγματεύσεις, πλήττουν τους ελεύθερους επαγγελματίες, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους αγρότες, αποδεικνύοντας ότι πραγματικά ο Τσίπρας μισεί οτιδήποτε ιδιωτικό.

    Η λύση του προβλήματος δεν είναι τα δάνεια αλλά η ανάπτυξη της χώρας και χωρίς ιδιωτικό τομέα και επενδύσεις, ανάπτυξη δεν γίνεται.

    Χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση συνεργασίας, η οποία θα συντάξει και θα εφαρμόσει ένα σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, για να επιστρέψουμε στην ανάπτυξη και την ευημερία.

    Αυτή η κυβέρνηση μπορεί να επιτευχθεί μόνο με κορμό τη Νέα Δημοκρατία.

    Είμαι σίγουρος ότι στις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη και νικητής θα είναι η Ελλάδα.»