Το μήνυμα Μαρκόπουλου για τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας
  •  

    ''Η ΝΔ θα γίνει γρήγορα πιο δυνατή. Πιο γρήγορα από όσο πιστεύουμε. Πιο γρήγορα από όσο πιστεύουμε ακόμα κι εμείς οι ίδιοι''  είναι το μήνυμα του πρώην βουλευτή Ευβοίας Κώστα Μαρκόπουλου για τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας

    ''Σήμερα Κυριακή 4 Οκτωβρίου συμπληρώνονται 41 χρόνια για το κόμμα μας, την Νέα Δημοκρατία μας, το πολιτικό μας σπίτι, την παράταξη που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής και θεμελίωσε την μεταπολίτευση, συμφιλίωσε τους Έλληνες και άνοιξε την πόρτα της Ενωμένης Ευρώπης στην Ελλάδα.


    Τα 41α  γενέθλια μας, βρίσκουν την Ελλάδα στην πιο βαθιά οικονομική κρίση από τον β΄ παγκόσμιο πόλεμο και την ΝΔ στην αντιπολίτευση αλλά και σε διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού από την βάση της, από την κοινωνία.

    Η ΝΔ έχει ανάγκη να ξαναβρεί τις κοινωνικές της συμμαχίες, να νοιώσει ο λαός ότι η ΝΔ είναι πολιτική δύναμη με κοινωνική αναφορά. Οφείλουμε να χαράξουμε την απαρχή μιας νέας μεταπολίτευσης που θα αντικαταστήσει την παρακμή που ζούμε.

    Το καλύτερο δώρο στα 41α  γενέθλια μας είναι ένα νέο ξεκίνημα, μια ανασύσταση της σχέσης μας με τους νέους κυρίως ανθρώπους και όσους απομακρύναμε με τα λάθη μας.
    Η ΝΔ θα γίνει γρήγορα πιο δυνατή. Πιο γρήγορα από όσο πιστεύουμε ακόμα κι εμείς οι ίδιοι.