Κ. Μαρκόπουλος: Το σοκ της ανανέωσης στην ΝΔ είναι σίγουρα αναγεννητικό
  •  Την άποψή του για το αποτέλεσμα των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας και τη διαμόρφωση του κλίματος της δεύτερης Κυριακής της εκλογής νέου προέδρου της ΝΔ, καταθέτει με δηλώσεις του στην εφημερίδα Βήμα ο τεως
    βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος.

    Κώστας Μαρκόπουλος
    Κώστας Μαρκόπουλος
    Υπάρχουν αρκετά στελέχη της ΝΔ που ήδη έχουν αρχίσει να διαμορφώνουν το κλίμα της δεύτερης Κυριακής της εκλογής νέου προέδρου της ΝΔ και μάλιστα θέτουν το δίλημμα της 29ης Νοεμβρίου. Μεταξύ των στελεχών αυτών είναι και ο πρώην υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος που στηρίζει τον κ. Τζιτζικώστα και ο οποίος τονίζει στο «Βήμα»: «Είμαι οπαδός του σοκ στη ΝΔ. Το σοκ συχνά έχει θετικά αποτελέσματα. Το σοκ της ανανέωσης στην ΝΔ είναι σίγουρα αναγεννητικό. Ως οπαδός του αναγεννητικού σοκ στη ΝΔ πιστεύω πως την δεύτερη Κυριακή οι νέοι υποψήφιοι πρέπει να συμμαχήσουν, ώστε να διατηρηθεί η αναμέτρηση του νέου με το παλαιό».

    Ο κ. Μαρκόπουλος υπογραμμίζει ότι οι τρεις, χωρίς αντιπαλότητα οφείλουν να συμμαχήσουν και υποστηρίζει: «Η ευθύνη τους είναι μεγάλη για το μέλλον της χώρας και της παράταξης. Η συμμαχία των νέων στεριώνει την ενότητα της ΝΔ και  τελειώνει την θεωρία του Μεσσία που θα έρθει. Δεν εννοώ συλλογική ηγεσία, αλλά σύγχρονο κόμμα που τα όργανα θα λειτουργούν με δημοκρατία και οι χιλιάδες που θα ψηφίσουν δεν θα ξεχαστούν την επόμενη μέρα».