Κώστας Μαρκόπουλος: Χαιρετίζω την εκλογή του νέου Πρόεδρου ΝΟΔΕ Ευβοιας
  •  

    Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση χαιρετίζω την εκλογή του νέου Πρόεδρου ΝΟΔΕ Ευβοιας κ Πέτρου Ποδάρα, τον οποίον γνωρίζω και τιμώ για το ήθος του και την συνεπή και συνεχή παρουσία στο κόμμα μας. Ο νέος Πρόεδρος διεξήγαγε τον αγώνα του με χαμηλούς τόνους, με σεβασμό στα στελέχη της ΝΔ και χωρίς να χρησιμοποιήσει εκβιαστικά διλήμματα ή πιέσεις τρίτων για λογαριασμό του και μόνο εξ αυτών εκφράζει τον φρέσκο άνεμο που έχει ανάγκη η ΝΔ στην Εύβοια.
    Είμαι βέβαιος ότι είναι Πρόεδρος ίσων αποστάσεων με το βλέμμα στο συμφέρον της παράταξης, και όχι "κομματάρχης με παραλλαγή" όπως έχουμε ζήσει στον νομό τελευταία. Του εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.  
    Προσωπικά θα είμαι στο πλευρό του με την ιδιότητα του ενεργού πολιτικού για το καλό του τόπου και του κόμματος μας.
    Έξαλλου η ώρα των πολιτικών εξελίξεων για την Ελλάδα είναι πλέον πολύ κοντινή. Αυτό που ζούμε με την κυβέρνηση Συριζα-Ανελ δεν έχει  προηγούμενο σε κοροϊδία, ανικανότητα και πολιτική παραφροσύνη.  Η Νέα Δημοκρατία ενωμένη και ανανεωμένη ετοιμάζεται με υπευθυνότητα όπως πάντα.  Για τα δύσκολα , όπως πάντα. Με τους καλύτερους, όπως πάντα.