Δριμαρόπουλος Ευάγγελος : Οδική Βοήθεια - Γερανοανυψωτική - Μεταφορές Οχημάτων - Σκαφών - Ειδικές Υπηρεσίες

Πόλη Εταιρεία : Δριμαρόπουλος - Οδική Βοήθεια - Γερανοανυψωτική ali Studios *** 
Υπεύθυνος Υπεύθυνος : Δριμαρόπουλος Ευάγγελος
Νομός Νομός : Ευβοια 
Πόλη Πόλη : Κάρυστος
Πόλη Διεύθυνση : 3χλμ Καρύστου - Χαλκίδος
Πόλη T.K. :  34001 
Πόλη Τηλέφωνο : 22240 25110 
Πόλη Fax : 22240 25110 
Πόλη 
Κινητό : 6932578910 - 6982238262
mail E-mail :  
URL Web site:
URL
Κατηγορία :  Οδική Βοήθεια - Μεταφορές Οχημάτων - Σκαφών - Ειδικές Υπηρεσίες
περιγραφή Περιγραφή: Σας παρέχει τις υπηρεσίες της με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετεί το ταχύτερο δυνατό τις ιδιαίτερες ανάγκες σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Η Oδική βοήθεια προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλους τους νομούς της Ελλάδας.
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην Κάρυστο Ευβοίας και προσφέρει υπηρεσίες Οδικής και Γερανοανυψωτικής Βοήθειας σε όλους τους Νομούς της Ελλάδας.

Απώτερος στόχος η ικανοποίηση των πελατών μας

Αναγνωρίζοντας τον ιδιαίτερο ρόλο των υπηρεσιών μας σε στιγμές όπου οι πελάτες μας έχουν ανάγκη, η Εταιρεία μας ανταποκρίνεται με ταχύτητα και υπευθυνότητα δίνοντας λύσεις στο πρόβλημα τους.

Η Οδική Βοήθεια αναλαμβάνει να μεταφέρει το όχημα σας στο μέρος που εσείς επιθυμείτε εάν σε αυτό έχει υποστεί μηχανική βλάβη, πρόβλημα ανεφοδιασμού, αλλαγή ελαστικού ή γενικώς ακινητοποίηση του.

Η ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να βρεθεί πολύ ψηλά στην προτίμηση των Ελλήνων κατόχων αυτοκινήτων.

Είναι η νεότερη Πανελλήνια Επαγγελματική Οδική Βοήθεια στη χώρα μας, λειτουργεί όλο το 24 ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, προσφέροντας πλήρη και Πανελλήνια Οδική Βοήθεια σε όσους έχουν την ατυχία να "μείνουν", από οποιαδήποτε βλάβη με το αυτοκίνητό τους, είτε με επιτόπου επισκευή, είτε με μεταφορά του οχήματος σε συνεργείο προτίμησής τους ή στο σύγχρονο πολυσυνεργείο του ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.

Διαθέτοντας ένα άρτια εξοπλισμένο ιδιόκτητο στόλο οχημάτων και ένα οργανωμένο δίκτυο Σταθμών Οδικής Βοήθειας σ΄ όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε βοήθεια σε όλα τα είδη οχημάτων. Αναφέρουμε ότι με το πρόγραμμα "ΓΙΓΑΣ" παρέχεται βοήθεια ακόμη και σε βαρέα οχήματα που το μικτό βάρος τους ξεπερνά τους 3,5 τόνους.

Οι άμεσες και αποτελεσματικές υπηρεσίες που προσφέρουμε, σε συνδυασμό με το λογικό κόστος, μας έχουν κατατάξει μεταξύ των πρώτων Εταιριών Οδικής Βοήθειας στην Ελλάδα, με ευρύτατες προοπτικές ανάπτυξης και προσφοράς νέων Υπηρεσιών εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
24 ΩΡΗ Οδική Μεταφορά με Ράμπα Ανύψωσης και Γερανό
Μεταφορές Οχημάτων Επιβατικών-Φορτηγών
Extra Υπηρεσίες
Μεταφορές - Ανυψωσεις  Αντικειμένων & Μηχανημάτων
Μεταφορές Σκαφών
Μεταφορά οχημάτων για οριστική διαγραφή απόσυρση