ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ - Αρτοποιείο


Πόλη Εταιρεία : ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ
Υπεύθυνος Υπεύθυνος : Μπούσουλας  Πέτρος
Νομός Νομός : Ευβοϊα 
Πόλη Πόλη : Κάρυστο 
Πόλη Διεύθυνση 

Πόλη Τηλέφωνο : 22240 22466 
Πόλη T.K. :  34001   
Πόλη Fax :
mail E-mail :
URL Κατηγορία : Αρτοποιία- Φούρνος
περιγραφή Περιγραφή: Με μεγάλη αγάπη και ατελείωτο μεράκι εργαζόμαστε καθημερινά για να σας προσφέρουμε προϊόντα μοναδικής γεύσης και ποιότητας!

Σε ένα σύγχρονο εργαστήρι παραδοσιακής αρτοποιίας, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, τις πιο κατάλληλες συνθήκες παραγωγής και εξειδικευμένο προσωπικό, «ζυμώνεται» για σας, η ποιότητα και η γεύση, με αποτέλεσμα αρτοποιήματα που μπορούν να καλύψουν απόλυτα τις γευστικές επιθυμίες σας.

Στο αρτοποιείο μας θα βρείτε ψωμί διαφόρων τύπων - προζύμης, χωριάτικο, ολικής, πολύσπορο, σίκαλης, βιολογικό, πολυτελείας- μεγάλη ποικιλία διαφόρων ειδών αρτοποιίας, όπως βουτήματα, τσουρέκια, κέικ κ.ά. καθώς και μια ευρεία γκάμα από σνακ, όπως πεντανόστιμα σφολιατοειδή, κρουασάν και κρύα σάντουιτς, αρίστης ποιότητας. 

Ζυμώνουμε... παράδοση.

Αρτοποιία, μια τέχνη που έρχεται από τα βάθη των αιώνων, κοινή σε όλους σχεδόν τους πολιτισμούς της γης.
Πολύτιμο και απαραίτητο στοιχείο της καθημερινής μας διατροφής, το ψωμί για αιώνες, παρασκευάζονταν με μεγάλο κόπο στο σπίτι.

Χαρίζουμε... ασταμάτητη γεύση.

Σήμερα, με μεγάλη αγάπη και ατελείωτο μεράκι σε αυτήν την τέχνη εργαζόμαστε καθημερινά για να σας προσφέρουμε το ψωμί της ημέρας. Ανακατεύοντας τα φρέσκα υλικά με αγνό Καρυστινό ελαιόλαδο, φέρνουμε στο τραπέζι σας προϊόντα μοναδικής γεύσης και ποιότητας.
Μη χάνετε χρόνο... Κάντε μια στάση και απολαύστε την ποιότητα και το φιλόξενο περιβάλλον μας!


Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας! Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε!


Κάρυστος - Μαρμάρι | Μέλι Καρύστου Κρεοπωλεία Σούπερ Μάρκετ Τρόφιμα Ποτά Κάβες Φρούτα Λαχανικά Κατεψυγμένα Φούρνοι Ζαχαροπλαστεία