Παπαλυμπέρης Δ. Ισίδωρος:Κυρίως προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης και παρερμηνείας η τοποθέτηση μου και η ψήφος μου κατά τη διάρκεια της συνέλευσης των Συλλόγων γονέων & κηδεμόνων της 29 Μαΐου, ήταν –και παραμένει- ενάντια στη συνέχιση της
  • Ως γονέας, αλλά και ως άνθρωπος που θεωρεί τον εαυτό του ενεργό πολίτη, κρίνω σκόπιμο, να δηλώσω δημόσια (κυρίως προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης και παρερμηνείας), ότι παρότι η τοποθέτηση μου και η ψήφος μου κατά τη διάρκεια της συνέλευσης των Συλλόγων γονέων & κηδεμόνων της 29 Μαΐου, ήταν –και παραμένει- ενάντια στη συνέχιση της κατάληψης των δύο σχολείων, συντάσσομαι με την άποψη της πλειοψηφίας.
    Η συγκεκριμένη άποψη μου, για την περαιτέρω χρήση του ανωτέρω μέσου διαμαρτυρίας, σε καμία περίπτωση δε σημαίνει και απόσυρση μου από τον κοινό αγώνα ή υπονόμευση αυτού.
    Η διαφωνία μας άλλωστε δεν ήταν στο αν πρέπει ή όχι να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις, γεγονός που βρίσκει όλους μας σύμφωνους, άλλα στο ποια μέσα είναι ωφέλιμο να χρησιμοποιήσουμε ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
    Συμπερασματικά, στις Δημοκρατίες, μέσα από τη σύνθεση των αντίθετων απόψεων, λύνονται τα προβλήματα και προοδεύουν οι κοινωνίες.

    Παπαλυμπέρης Δ. Ισίδωρος