Λευτέρης Ραβιόλος : Η επιμονή είναι σημαντικό στοιχείο της επιτυχίας. , θα στηρίξουμε όπως πράξαμε εξ’ αρχής , τις κινητοποιήσεις...
  • ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
    ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Mετά τις τελευταίες κινητοποιήσεις μας για την πιθανότητα υποβάθμισης του νοσοκομείου και την κατασκευή του 2ου δημοτικού σχολείου με κορυφαία την συγκέντρωσή μας στη Χαλκίδα δείξαμε για άλλη μια φορά την ομοψυχία μας και την αποφασιστικότητά μας.
    Με πρωτοστάτες και ακούραστους διεκδικητές τους συλλόγους του 1ου & 2ου δημοτικού σχολείου , τους εργαζομένους του νοσοκομείου μας και όλους τους τοπικούς μας φορείς, η Καρυστία , ένωσε τη φωνή της και ακούστηκε δυνατά να διεκδικεί όλα όσα δικαιωματικά της ανήκουν, τόσο από εκείνους που παρευρέθησαν όσο και από εκείνους που κλείνοντας ακόμη και τις επιχειρήσεις τους έδειξαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον αγώνα μας.
    Δίνοντας το δυναμικό παρόν επιβεβαιώσαμε για ακόμη μια φορά πως ο κοινός μας σκοπός, μας βρίσκει ενωμένους.
    Το δίκαιο των αιτημάτων μας απέδειξε και η στήριξη και συμμετοχή των βουλευτών της Εύβοιας, ως όφειλαν, στην κινητοποίησή μας.
    Κλείνοντας πρώτα τη γέφυρα της Χαλκίδας και προχωρώντας έπειτα προς το κτίριο της πρώην Νομαρχίας, στείλαμε ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η Νότια Καρυστία δεν θα ανεχτεί καμία πιθανότητα υποβάθμισης.
    Δείξαμε έμπρακτα την αγανάκτησή μας για την καθυστέρηση της κατασκευής του 2ου Δημοτικού σχολείου , την αντίδρασή μας για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας και την κατάργηση της ΔΟΥ αλλά και την θέλησή μας για μια αξιοπρεπή διαβίωση στον τόπο μας.
    Στη συνάντησή μας με τον Κο Μπουραντά, ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι το 2ο δημοτικό σχολείο θα κατασκευαστεί είτε μέσω ΟΣΚ είτε μέσω ΕΣΠΑ και επίσης οι καθησυχαστικές ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας ότι το Νοσοκομείο Καρύστου δεν θα υποστεί καμία υποβάθμιση αλλά θα συνεχίσει τη λειτουργία του ως έχει. Ωστόσο επειδή το παρελθόν έχει αποδείξει ότι οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις δεν υλοποιούνται πάντα , εμείς παραμένουμε σε επαγρύπνηση μέχρι να φανεί κάποιο απτό δείγμα ευόδωσης των στόχων μας.
    Μετά τη χθεσινή απόφαση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων , θα στηρίξουμε όπως πράξαμε εξ’ αρχής , τις κινητοποιήσεις και σας καλούμε για την ενεργή σας συμμετοχή στην αυριανή καθιστική διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί αύριο στα προαύλια των δυο σχολείων.
    Άλλωστε, «…Η επιμονή είναι σημαντικό στοιχείο της επιτυχίας . Μόνο αν χτυπάς για αρκετή ώρα και φωνάζεις δυνατά στην πύλη, είσαι σίγουρος ότι θα ξυπνήσεις κάποιον....»