Πρωταθλητής Ελλάδας για το 2011 του Πανελληνίου πρωταθλήματος αθλητικής αλιείας με καλάμι από αγκυροβολημένο σκάφος αναδείχτηκε ο Δρόσος Κώστας του Ν.Ο.Καρύστου.
 • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
  ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ
  Αλιεία με καλάμι από αγκυροβολημένο σκάφος

  ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

  Την Κυριακή 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Σαρωνικό κόλπο ο εθνικός τελικός του Πανελληνίου πρωταθλήματος αθλητικής αλιείας με καλάμι από αγκυροβολημένο σκάφος.
  Τη διοργάνωση του αγώνα είχε αναλάβει ο Ο.Ε.Α.Ν.Α.Πειραιά έπειτα από ανάθεση της ΕΟΥΔΑ.
  Στον αγώνα συμμετείχαν 22 αθλητές από 8 συλλόγους που καλλιεργούν το συγκεκριμένο αγώνισμα από όλη την Ελλάδα.
  ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη, ΟΦΑ, ΝΑΟΕΦ, ΙΜΑΕΣ, Ν.Ο.Καρύστου, Ν.Ο.Σύρου, Ραφήνα και ΟΕΑΝΑΠ έδωσαν δυναμικά το παρόν.
  Ο αγώνας αυτός ήταν ο δεύτερος του πρωταθλήματος και αυτός που θα ανεδείκνυε την Εθνική ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στις διεθνείς διοργανώσεις, με πρώτη από όλες το μουντιάλ της Ιταλίας στο τέλος του Αυγούστου.
  Το μικρότερο άθροισμα θέσεων στον αγώνα αυτό και στον πρώτο πανελλήνιο αγώνα της Καρύστου ήταν το κριτήριο της επιλογής των αθλητών.
  Ο καλός καιρός που επικρατούσε την ημέρα του αγώνα, το υψηλό αγωνιστικό πνεύμα των διαγωνιζομένων, η άριστη διοργάνωση ήταν αυτά που συντέλεσαν ώστε να γίνει ένας άριστος αγώνας και όλοι οι συμμετέχοντες να μείνουν ευχαριστημένοι.

  Μετά το τέλος του αγώνα και το ζύγισμα των αλιευμάτων βγήκαν οι νικητές του συγκεκριμένου αγώνα που ήταν: Χατζηπέτρου Μιχαήλ από τον ΟΕΑΝΑΠ με 3650 βαθμούς, Δρόσος Κώστας από το Ν.Ο.Καρύστου με 3380 βαθμούς και Χαραλαμπόπουλος Παναγιώτης από το ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη με 3145 βαθμούς.
  Το μεγαλύτερο αλίευμα ήταν ένα λυθρίνι 605 γραμμάρια που πιάστηκε από τον αθλητή της Σύρου Βαρθαλίτη Γεώργιο.
  Πρωταθλητής Ελλάδας για το 2011 αναδείχτηκε ο Δρόσος Κώστας του Ν.Ο.Καρύστου.
  Δεύτερος ο Δρόσος Αντώνης του Ν.Ο.Καρύστου και τρίτος ο Καφεσάκης Γιώργος επίσης του Ν.Ο.Καρύστου.
  Στην τέταρτη θέση έχουμε τον Γιαλελή Δημήτριο του ΝΑΟΕΦ ενώ την πέμπτη θέση μοιράζονται οι Οικονόμου Δημοσθένης του Ν.Ο.Καρύστου, Μαραγκάκης Ελευθέριος του ΙΜΑΕΣ και Τουρναβίτης Δημήτριος της Ραφήνας.

  Ο Ναυτικός Όμιλος Καρύστου συγχαίρει τους αθλητές του για τις επιτυχίες τους και την στελέχωση της Εθνικής Ομάδας.
  Να σημειώσουμε ότι ο Πρωταθλητής Ελλάδας, ο Δρόσος Κώστας είναι αθλητής του Ν.Ο.Καρύστου.
  Ο 2ος (Δρόσος Αντώνης), ο 3ος (Καφεσάκης Γιώργος)και ο 5ος (Οικονόμου Δημοσθένης)της Εθνικής Ελλάδας είναι επίσης αθλητές του Ν.Ο.Καρύστου.