Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μαρκόπουλος έστειλε στον Πρόεδρο των Λατόμων 3 άρθρα ενός πολυνομοσχεδίου. Τα άρθρα αποτελούν το πολιτικό αποτέλεσμα της πίεσης που έχει εφαρμοστεί για τη διάσωση της λειτουργίας των λατομείων.
  • Χαλκίδα 15-7-2011

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ν. Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος έστειλε στον Πρόεδρο των Λατόμων της Νότιας Καρυστίας, κ. Σωτήρη Κρίσιλια, 3 άρθρα ενός πολυνομοσχεδίου, τα οποία αφορούν στην παράταση λειτουργίας και την αδειοδότηση λατομείων της πέτρας Καρύστου.

    Τα άρθρα αυτά συζητήθηκαν στην αρμόδια επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου και θα ξανασυζητηθούν την επόμενη Παρασκευή στην ίδια Επιτροπή πριν πάνε στην Ολομέλεια.

    Τα άρθρα αποτελούν το πολιτικό αποτέλεσμα της πίεσης που έχει εφαρμοστεί στην κυβέρνηση για τη διάσωση της λειτουργίας των λατομείων.

    Στο διάλογο μεταξύ του βουλευτή και του Προέδρου των λατόμων, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, ζήτησε την άποψή του έτσι ώστε να λυθεί δια παντός το ζήτημα και δεσμεύτηκε για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας ότι θα καταβληθεί η καλύτερη προσπάθεια από τη μεριά της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς αυτήν την κατεύθυνση.

    Εκ του Γραφείου Τύπου